Vad var det i paketet?

Datum 2008-12-01 Klockslag 01:37:47
Jaa, vad var det i paketet som jag fick hem för två veckor sen? Det ser ni här nedanför.

Kommentarer
Postat av: MissMagicGirl

Åh, vad härligt att hitta det i brevlådan!

Postat av: Alexandra

Nääämen, ser att du köpt 5 av lacken jag tänkt köpa ;P. Jo, det där baslacket och topplacket, VET du att dem är bra eller är det något du testar nu? För mitt topplack, som jag sa förut, suger och jag vill ha något som torkar fort och som inte förstör nail arten.

Sen dem där marble pennorna, vad gör man med dem egentligen? Är det prickar och grejer eller är jag helt ute och cyklar?

2008-12-01 @ 14:29:43
Postat av: MiNi

MissMagicGirl: Om jag var lycklig! ;)Alexandra: Ridge Fillern älskar jag. Mina naglar har blivit missfärgade av all lackning och med två lager av det så ser dom naturliga ut och dessutom blir det en jämn fin yta! Topplacket har jag bara använt en gång och då blev den vita nailarten gul. Det kan bero på att lacket gulnar, nailarten inte hade torkat eller att den drog med sig färg från det gröna lacket under. Jag måste testa lite mer. Föresten, jag har det lacket nu och det var inga problem.. Annars så använder jag China Glaze Fast Forward, underbart lack!

2008-12-01 @ 15:35:05
URL: http://stiiina.blogg.se/
Postat av: MiNi

Alexandra: Marble pennorna är till för prickar men framför allt marmorering. Men jag måste ändå säga att tandpetare går precis lika bra, dem slipper man ju tvätta också.

Jag har inte haft marmorerat nagellack i skolan men jag ska försöka hitta någon bild så du får se =)

2008-12-01 @ 15:37:34
URL: http://stiiina.blogg.se/
Postat av: ell

Vad har man manikyrskålen till? Sjukhuslig som jag är tänker jag direkt på en bäckenskål, men det känns ju ytterst orimligt. Lägger man lack i den, så att man kan doppa marmoreringspennorna i det? Det låter mer rimligt i mina öron. Hmm...Är det något mer jag undrar? JO! Hur hittade vi till SL's hittegodsavdelning?

2008-12-01 @ 16:18:06
URL: http://ellwandahl.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Ja men då var det det jag trodde om marble pennorna men hur gör man det? Jag har försökt en grej men det gick inte så bra, jag kanske gjorde fel när jag försökte. :PJag har hört massor om China Glaze fast forward men har nu blivit tipsat om sån där spray som gör att nagellacket torkar fortare men att man helst ska ha ett riktigt bra topplack. Jag blev också tipsad om ett som heter CND Dry&shine, det tänkte jag testa. =)

2008-12-01 @ 16:50:51
Postat av: MiNi

ell: Manikyrskålen häller man vatten och olja i och lägger fingrarna i så nagelbanden blir mjuka.

SLs hittegods avdelning.. Tror du jag kommer ihåg det? ;)Alexandra: Jag ska fota och förklara hur man gör. Vågar jag lova innan veckan är slut kanske.. Jag är lat ;PJag har aldrig testat snabbtorkande spray men något säger mig att det måste vara bättre med ett lack. Då har du ju ett heltäckande lager som inte bara snabbtorkar utan även skyddar lacket under. CND har jag aldrig hört talas om, du måste rapportera om du prövar det!

2008-12-03 @ 22:34:53
URL: http://stiiina.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Nice :DJo men precis.

Jag tänkte beställa det men det lär dröja :P Men jag ska rapportera så fort jag använt det ;)

2008-12-04 @ 18:26:30
Postat av: Alexandra

Jag skrev en kommentar men den kom inte fram...Ja jag vill se nån dag :DJo, det låter iofs rimligt.

Ja jag ska ge mig på att köpa det av bruden jag pratat med, hon bor i mitt område men jag måste bara få reda på var hon jobbar för hon säljer CND =) Så jag ska säga till när jag har det i ägo!

2008-12-04 @ 19:12:30
Postat av: Alexandra

Nä men nu kom inlägget i alla fall. Aja, läs det senare inlägget :P

2008-12-04 @ 19:13:51
Postat av: sarah

vad har du köpt alla dom "tillbehören" ?? ^^dina naglar är sjukt fina ! :):D

2010-02-25 @ 11:55:30
URL: http://sakenandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS via nybloggat.se