Det här kom med hem

Datum 2008-07-29 Klockslag 16:43:32

Skorna blev jag kär i direkt, dom är som alltid snyggare irl än på bild.
Krämskuggan Dignity från Face, jag har prövat den två gånger och den är verkligen värd sina 170 kr.
En ny mascara, L'Oréal Telescopic Clean Definition, den gillar jag också.

Skivan vann jag hos Izza, som känner Sara Varga. Den kom på posten för några dagar sen, helt ok.
Lyssna på några låtar från skivan
här.

Lite annat småskit såsom nagellacksremover, pads och sånt fick också följa med hem.

Humör och Pride

Datum 2008-07-29 Klockslag 14:17:20
Humöret går upp och ner hela tiden. Det är sjukt jobbigt, jag vet inte ens vad det beror på..
För några minuter sen var jag typ glad men nu är jag.. jaa, hur ska man förklara det, lite depp kanske allt känns bajs även fast det inte är så.

Calle åkte hem igår och så fort han och pappa satte sig i bilen och åkte iväg så blev det tråkigt och humöret sjunk direkt.

Nu har pappas äldsta lillebror Ulf kommit med sin fru Karen.

Jag sitter och klurar på vad jag ska ha på mig till Prideparaden. Och viktigast vad jag ska ha för smink! Det ska vara helt enastående. Jag vill ha alla världens färger, men det kan bli lite klurigt. Mamma ville att jag skulle sminka henne. Vi får se hur det blir med det, hon kommer säkert banga i sista sekund.

Måste ringa till Ylva och se till så att hon kommer hem till paraden!!

Man har så kul med Toffifee

Datum 2008-07-28 Klockslag 15:18:03
Det här var några månader sen men jag hittade det i ett gammalt word-dokument..

Calle o ja satt i soffan o tittade på film tillsammans.. Han hade förberett med ett nytt paket Toffifee. När han skulle trycka upp en toffife precis som dom gör i reklamen (ploppa upp godisen genom o trycka på sidorna) så funkade det inte.. jag lyfte då lite på lagret och trycker underifrån varpå godisen skjuts upp rätt in i Calles öga..
Fan va vi garva det var så sjukt kul! Har inte haft så ont i magen när ja skrattat nånsin tror jaSkadeglädje den enda sanna glädjen;)

"Man har så kul med Toffifee"

Har ni någon Toffifee historia?

Säng säng säng

Datum 2008-07-28 Klockslag 01:34:54
Så har nästa dag börjat...

Vad har hänt idag då?
Jag har solat lite, och då menar jag verkligen lite. Kändes ju som att man kokade inombords om man var i solen i mer än fem minuter. Crazy! Jag har läst på baksidan av måånga böcker och bestämde mig till slut för att läsa "När Lucy Sullivan skulle gifta sig". Den har jag alltså sutit och läst ett tag. Jag har tittat på film också och bara chillat med brorsorna.
En väldigt lugn och slapp dag, väldigt skönt.



Nu somnar jag snart men imorrn får ni se lite shopping och kanske bilder från släktträffen och före och efter bilder från hårfärgningen.

Pöss och gonatt

Mitt paket har kommit!

Datum 2008-07-28 Klockslag 01:13:42
Jag har beställt smink och nu fått hem det från Mad minerals. Det blev inte riktigt så lite som jag bestämt från början.

   
Med blixt(det är såhär skugggorna ser ut), utan blixt och så namnen på allt och penselkittet.

Det är så mycket roligare att shoppa på internet och få hem paket, ungefär som på julafton ;)
15 nya skuggor, en foundation, en concealer och sex penslar(äkta hår) för knappa 280 svenska riksdaler! Det är ju fjantigt lite pengar för så mycket med så bra kvalité. Jag är supernöjd.

Lemon drop är en gul skugga som jag inte fick med på fotona. Däremot så är de två skuggorna som jag fick gratis med.

Jag har inte testat något än, jag är så himla trött och är ute och springer och sprutar vatten i ansiktet så det är ingen mening. Nagellacken längtar jag efter som bara den. Jag vill ha det röda lacket jag beställde för att göra små söta röda blommor med. Nu får jag nöja mig med lila..

Fjärde bilden på Angie

Datum 2008-07-28 Klockslag 00:28:49

Tänkte röja bland bilderna på bloggen och byta ut Stina Dalén till Eva Carlbark.. Men vi får se om jag orkar det
Jag tror inte det men ibland får man små ryck ;)

Konstruktiv kritik? Ja tack =)

Vad hände igår?

Datum 2008-07-27 Klockslag 23:12:35
Inlägget om Lee var bara en dröm.. Det var så himla lätt att skippa en mening och så visste man inte att det var en dröm. Sen ville jag se om man kunde gå på det också, och åtminstone ellen gjorde det och skickade snabbt sms ;)

Idag har internet varit nere hela dagen igen =/
Gårdagen var iaf hur mysig som helst! Det gick bra med kusinen som går i min skola, han hade inte känt igen mig i skolan. Pratade en del med hans lillebror Anders också, väldigt trevlig pojk.

Sen var det ju min Pino också, en högljudd italienare som alltid ska vara i centrum. Han är gift med en av pappas syrror och är hur mysig som helst. Vi satt och pratade bra länge igår natt. Jag, Pino och faster Ulla. Trevligt och mysigt (det ordet passar verkligen).

Synd att pappas halvsyrra Pia blev sjuk och att farbror Anders med familj inte kunde komma.. Imorgon eller på tisdag kommer Ulf, pappas bror, med fru och kanske något barn från skåne. Det ser jag fram emot.

Jag lägger upp lite bilder från den lilla släktträffen som blev senare.
Bild på lite shopping, smink, naglar och en bild på angelica kommer också, so stay tuned ;)




Update: 23.24
Sitter vid brorsans dator då min dator grälar med routern, igen.. Ska se om jag hittar ett usb-minne så jag kan flytta lägga upp lite bilder.

Jag träffade Lee!

Datum 2008-07-26 Klockslag 17:18:02
Här kommer den helt sjuka historien om när jag träffade Lee i Stockholm för några dagar sen:
För er som är nya så är alltså Lee en kille som jag träffade under senaste resan till Thailand.

Jag var i stan med några kompisar häromdagen och var på väg hem, ensam. Klockan var väl runt fyra på eftermiddagen och jag klev av rulltrappan ner till centralen. Vem får jag syn på? Lee! Men jag går bara förbi helt lugn fast jag egentligen ville säga hej. Men jag kände att jag inte ville tränga mig på, vad var chansen att vi skulle träffa på varandra i Sverige? Han hade ju inte plannerat att träffa mig, det skulle bara bli jobbigt för honom tänkte jag.

Jag gick vidare och ställde mig att vänta på tåget. Jag ser i ögonvrån hur hela hans band(!) står och väntar på tåget som går åt andra hållet. Mitt tåg kommer och jag kliver på, precis innan dörrarna stängs hoppar Lee på utan att jag ser det men jag känner hans armar runt mig. Jag blev förvånad att han såg mig och faktiskt kom fram (hoppade på tåget). Han berättade för mig att han och grabbarna skulle ha konsert i Sverige. Han tyckte jag skulle följa med. Jag hade inget annat för mig den kvällen så varför inte.

Jag följde med och satt vid sidan av scenen, konserten var väl inge speciellt. När konserten var slut så åkte jag och Lee ut hit till landet. Han hade lånat en bil utav en av killarna, som förmodligen hade hyrt den. 
Vi åt gott tillsammans med familjen som var som i chock att jag hade kommit med Lee. Vad är oddsen? haha.. Iaf hade vi det jättemysigt och han sov över. Dagen efter var vi ute i solen, gick och badade spelade spel och bara tog det lungt. Han var sådär gulligt busig och omhändertagande =)

Tillslut var han ju tvungen att åka tillbaka till Stockholm. Så på kvällen åkte han tillbaka till bandet. Dom skulle ha några små konserter till sen skulle dom åka hem. Anledningen att dom hade kommit till Sverige var för att en av killarna i bandet hade någon kontakt här som fixade resa, hotell och hela köret. Men imorgon bitti åker dom tillbaka till Thailand.

Heelt sjukt att jag stötte på honom. Heelt sjukt! Kan inte sluta tänka på hur sjukt det verkligen är/var! (Nan trodde att det var ett skämt, att jag hade klätt ut någon, hahah.)
Och att jag dessutom hållt tyst om det här. Jag har inte berättat det för hela världen, försen nu då ;)



Lite spännande läsning sådär mitt i alltihopa ;)
Tänkte slänga in en fjärde bild på Angelica sen, så ni får titta in om någon timma.


Update:
Hahah, det var bara en dröm ;) Ni var några som gick på det =)

Släkkträff

Datum 2008-07-26 Klockslag 13:18:16

Nu drar släktträffen igång =)

På pappas sida, Carlbarkarna ;) Pappas syster och hennes man har precis kommit. Underbara mysiga människor. Snart kommer storebrorsan också, jag längtar. En till syster till pappa kommer med hennes två söner om någon timma också. Ena sonen är tydligen lika gammal som mig och går i min skola. Jag har varit osäker om det har varit han men inte sagt hej. Så det blir kul när dom kommer =)

Näe nu ska jag nog hjälpa till lite med maten. eller måla naglarna ;)

Mitt eget namn

Datum 2008-07-26 Klockslag 12:58:35
Ja, det kanske ni såg på senaste bilden att det står "© Eva Carlbark". Det är alltså inte någon annans bild utan det är jag som har tagit den men jag har satt mitt riktiga namn på bara. Annars brukar jag alltid använda ett annat för och efternamn på internet. Det är ju lite läskigt hur man kan ta reda massa saker om folk med bara några få uppgifter.

Men from now on Eva Carlbark allihopa ;)

Behandlingen på sjukhus

Datum 2008-07-25 Klockslag 15:35:55

Vi var ju i stan igår, pappa, jag och Nan. Vi var bl.a. på Sabbatsbergs sjukhus för att pappa skulle röntga njuren. I väntrummet så stog en säng intill väggen där en gammal farbror låg. Så gammal så det vara nära-döden läge.. Jag tycker ju inte om gamla männsikor av flera anledningar som jag inte ska gå in på nu. Iaf tyckte jag att det var lite läskigt.

Något som jag verkligen inte hade gillat om jag låg i den där sängen var hur personalen bara kom och drog iväg med hela sängen. Kunde komma bakifrån och dra iväg sängen utan att ens prata med farbrorn eller visa sig så att farbrorn såg dom. Vem som helst kan ju bara dra iväg med vagnen! Jag hade lätt skrikit ;)
Eller hur? Det är väl inte okej?



Anledningen till att jag användt ordet farbror istället för gubbe var för att han såg så döende ut.. Jag visar faktiskt liite respekt till människor som är såå gamla ;)

Tredje bilden på Angelica

Datum 2008-07-25 Klockslag 14:38:51
Pillade ihop en bild på Angie alldeles nyss.. Jag är inte riktigt nöjd =/
   Tips?

Inför morgondagen..

Datum 2008-07-24 Klockslag 02:11:08
Imorrn bitti så åker jag, pappa och Nan in till Åkersberga för att shoppa till släktträffen, som äger rum fredag-lördag. Pappa ska till sjukan en sväng också, detta innebär att stackars lilla jag blir utan dator imorgon förmiddag. Väldigt synd för jag är i fullgång med photoshop nu.. jaja, sånt är livet.

Mamma kanske svänger förbi imorrn. Måste ringa henne imorgon och säga att jag inte är här på förmiddagen.
Om hon kommer så kommer hon förhoppningsvis med
mitt paket från MAD också =) wiiee!!



Näe nu ska jag slå på en rulle och göra mig i ordning för sängen..
Pöss och gonatt

MiNi er schöön

Datum 2008-07-24 Klockslag 01:23:34

För några minuter sen:

Jag sitter och sjunger Eric Prydz och trummar jättehäftigt ;) med ena handen och en penna. Jag ber Bajs att joina varpå han tittar snett på mig. Efter en liten stund säger han "Asså, du tror verkligen att du är skön men det är du verkligen inte.. Du tror att du är jätterolig nu men du är inte det"


Det roligaste är att han blir så irriterad och måste påpeka det här och i andra fall säga att jag är så sjukt korkad och att jag bara gör det värre för mig själv.


Jag har jätteroligt och han skäms för att jag är så korkad.



Några minuter senare:
"En vacker dag kommer du inse att du inte är så skön som du tror."


Nivån är sjuukt låg nu, vi driver med varandra hela tiden.
Det hela blir ännu bättre för att vi är tröttskrattiga och måste vara tysta för att inte väcka resten av herrskapet.

Ser ni vem det är?

Datum 2008-07-24 Klockslag 01:15:22
Ser ni vem det är?
Det är andra gången jag gör.. vad kallas det här då, line-art? Jag skulle försöka mig på det här med vexel-art men det vad jädra svårt att färglägga så det blev lite såhär lagom slarvigt, stilrent.

Vad tycks?

Update: 25/7
Lite ledtrådar då.. Det är en  tjej ;)
Skådepelerska, hon ser yngre ut på bilden än irl
Hon är rätt känd, de flesta vet nog vem hon är..

Förhandsvisning bara för er!

Datum 2008-07-23 Klockslag 16:55:36
En liten behind the scenes bild. Det här är vad jag hållt på med idag.. Vad kan det vara? Någon som vågar gissa?

Mitt i prick..

Datum 2008-07-23 Klockslag 14:03:29
   Brorsan tyckte jag skulle ta mig tid att skjuta lite med geväret..

   Behöver jag ens säga vilken måltavla som är min ? ;)

Att Bajs stog upp och sköt och jag satt ner och la geväret på verandaräcket är väl inte så väsentligt..

Heroes-stjärnan gör musik

Datum 2008-07-22 Klockslag 22:49:51

Det känns som att alla redan bloggat om Hayden Panettieres singel Wake up call. Och jag måste dessvärre göra detsamma, för att jag har fastnat på den jag går och nynnar på den hela tiden. Det är sjukt jobbigt även om jag tycker att den faktiskt är helt ok.
Måste bara påpeka att hon verklgen dansar dåligt. Det känns väldigt tillgjort. Hon ser ut så som jag gjorde på mina första streetklasser. Som om hon har fått en koreografi och ska kunna den utan att någonsin ha dansat street förut. Kolla in 2.35 om ni vill se en hennes "coola" dans ;)

Exklusivt: Så träffades dom!

Datum 2008-07-22 Klockslag 20:12:20

Här kommer nu den smaskiga berättelsen om Salee:


I julas var ju jag i Thailand
. Ett uteställe som heter Lucifer blev snabbt favoriten. Det var väl pga. att det fanns två dansgolv med två typer av musik som båda passar mig. Hiphop & Rnb på ena golvet och Rnb & latino på det andra.

Första kvällen var lite stel
. Första gången som jag och Nan (pappas flickvän) var ensamma och då var det bara några dagar efter att vi träffats för första gången. Vi satt och tittade på bandet som körde på "latino"-golvet. Jag satt med ett jättestort fånigt leende och tittade beundransvärt på bandet. Ett band som har roligt och njuter av att stå på scen är underbart.

Nan berättade för mig att killen som sjöng var väldigt populär bland tjejerna. Jag granskade honom uppifrån och ner och undrade varför det kunde vara så. Han såg inte alls dålig ut men jag förstog inte grejen.. försen vi fick ögonkontakt. Jäklar vad han var charmig och hade utstrålning ;)


Efter ett par kvällars dansande
(inte tillsammans) och ögonflirtande så kom han fram och krävde att jag skulle dansa med honom. Herregud! Han dansade ju alla sorters latino från salsa till merengue. Och vad kunde jag, shakea lite rumpa? Jag hade inget större val för han drog med mig till dansgolvet. Vi dansade bra länge. Han lärde mig lite olika steg, pinsamt är inte det rätta ordet men det kändes lite jobbigt för alla tittade på oss bara för att han är så "populär". Efter ett tag dansade vi tätt intill varandra och tittade varandra djuuupt i ögonen, hahah.


Sen skulle han upp på scen och sjunga igen
. Han stog och tittade på mig heeela tiden han sjöng. Lite lagom generande så jag vände mig om och pratade med Nan efter ett tag. Plötsligt känner jag en hand runt min midja som sen tar min hand. Då är det Salee som kommit ner från scenen med mikrofonen och sjunger Enrique Iglesias I can be your hero baby. Så gick vi upp på scenen (om bara några kollade innan så tittade alla nu) och dansade typ tryckare samtidigt som han fortsatte sjunga för mig. Åh så romantiskt, eller hur? Djn hade sett hela händelseförloppet från början till slut och kom och drog ner mig från scen så att han också fick dansa med mig.. Jag ursäktade mig efter en stund och tackade dom båda så jag kunde ta det lilla lunga borta vid Nan igen. Efter Salees pass så kom han och vi pratade och dansade lite. Väldigt trevlig och mysig var han =)

Lucifer stängde och det gjorde i princip alla klubbar runt tvådraget, eftersom man måste betala böter om polisen kommer och man fortfarande spelar. Vi sa hej då iaf. Sen var det inte mycket mer med det för nästa dag gick planet hem ;)


Nästa gång får ni läsa Lee som jag träffade på februari-april resan. Det blir ännu mer spännande ;)


Skrev det här för två dagar sen och jag har känt mig alldels busig sen dess ;P

Rundtur - Trädgården

Datum 2008-07-22 Klockslag 13:00:59



Nu kom del ett i rundturen, bättre sent än aldrig ;) Jag kanske kompletterar med någon bild eller två sen.

Hallå i stugan

Datum 2008-07-22 Klockslag 12:13:33
Det har inte hänt mycket här dom två senaste dagarna..
I förrgår så var jag ute hela dagen och på kvällen hade vi gäster och igår var det oväder så internet funkade inte.
Idag däremot så ska jag nog få upp ett eller annat inlägg. Med bilder hade jag tänkt, kollade bloggen alldeles nyss och det är ju bar amassa text, blää.

Jag har aldrig blivit så förolämpad!

Datum 2008-07-19 Klockslag 23:34:23

Som den gången min lillebror fick tokryck...

Jag kommer hem hyffsat sent efter en dag med genrep inför dansshow. Modern sover och ganster-brorsan min sitter i en fåtölj med cola & chips och tittar på tv. Jag frågar honom något varpå han höjer rösten "Men håll käften!". Näe, han skämtade inte så jag sa "ursäkta?"
"Men låt mig va jag kollar på film!" Skriker han den här gången. "Vad är ditt problem?" säger jag i trevlig ton och nu får han psykbryt. Först tar han bara några nävar chips och kastar på mig där jag sitter i soffan. "Det är du som kommer att få städa sen.." påpekar jag. Då kommer hela chipsskålen med innehåll flygande och innnan jag hinner reagera tar han cola flaskan siktar på mig och trycker till i mitten av flaskan så att jag blir alldeles blöt och det sprutar och skvätter på bord, golv, soffa, tapet och tavla! Han går mot sitt rum och innan han stänger dörren har jag hunnit kolla om det finns något mer att kasta över mig, Nej. För nu är jag så arg, ledsen, irriterad och förolämpad att jag måste komma med något. "Är det flickvännen nu eller?!" Och då smäller han igen dörren.

Jaha, där sitter jag nu med cola och chips över hela mig och bölar! Jag har aldrig blivit så förolämpad i mitt liv! Och ännu värre, det här var min egen bror inte någon random på stan. Jag reser mig gråtandes för att hämta en trasa att torka tapet och tavla med innan jag slänger av mig alla kläder på balkongen.




Ja, det var ytterligare ett inlägg inspirerat av min käre broder. Och som alla andra inlägg i denna kategori så är händelserna sanna.

Därför ska du skaffa itunes.

Datum 2008-07-19 Klockslag 21:15:32

En alldeles underbar känsla sköljde just över mig när en gammal bekant låt strömmade ut ur hörlurarna och in i mina öron.

Lars Winnerbäck - Elegi var låten.
Inte visste jag att jag tyckte om den så mycket som känslorna nu påstår. Jag får inte upp några minnen det enda jag kommer ihåg är att jag både kvar i "barndomsvillan" med mamma och Bajs. Och att min dåvarande mentor tyckte om Lars. Väldigt glad blev jag när jag hörde låten iaf.

Det är sådana härliga överaskningar man kan få med Itunes. Jag har gjort en sk. smart spellista i iTunes, den heter 0 spelningar. Inställningarna är så att alla de låtar som aldrig spelats ligger i den spellistan och uppdateras automatiskt, när jag lyssnat på en låt försvinner den ur mappen.

Funktionen smart spellista är underskattad. Jag använder mig av dom hela tiden. För att få lite blandad musik med slumpade artister.

Skaffa iTunes och pröva göra en smart spellista gratis
här.

Ljusterö festival

Datum 2008-07-19 Klockslag 20:24:15

Nu är jag är på landet igen. Det var inge roligt hemma, nästan lite jobbigt att vara där.


Jag satt ute och läste och lyssnade på musiken som hördes en bit bort  alldeles nyss. Ljusterö festivalen är idag och håller till ca fem minuter härifrån. Jag slutade läsa och satt bara och lyssnade. Tänkte på Lidingö Rock och alla andra musikevenemang jag jobbat på. Jag kände mig dum som satt hemma och inte var där och hjälpte till. Jag älskar musikjobben. Jag fick för mig att jobbgänget, som jag inte träffat på en månad skulle vara där. Kom även och tänka på hultsfredsfestivalen förra året, jag saknar det.


Men nu sitter jag här inne framför datorn precis som alltid =/

Statistiken suger!

Datum 2008-07-19 Klockslag 20:04:47
För tillfället tycker jag att den gör det. Jag har fixat masas nya grejor och vill kolla statistiken och se hur det ligger till nu men näe. Nu känner blogg esse för att "stänga av" iaf min statistik funktion. Den har in funkat sen i tisdags (15 juli). Fett med dålig stil!

Dom smuttar rosévin på Stureplan

Datum 2008-07-19 Klockslag 01:34:23
Vill inte, vill inte, vill INTE! Men jag borde och jag är verkligen sjukt trött efter gårdagens nattliga bravader..

Jag kom upp i hyffsad tid imorse, det trodde jag aldrig jag skulle klara då jag somnade någon gång efter fem imorse. Iaf så åkte jag in till stan för att träffa Jesper som är i sthlm nu, yey! Vi käkade värsta fancy lunchen på en av Stureplans alla fina uteserveringar. Kommer inte ihåg vad stället hette men rosévinet var alldels utmärkt att sitta och smutta på ;) Jo nu minns jag vad stället hette, Burger King. Hahah, vi satt vid vasagatan, kungsgatan och det var väl inte lika fiiint som på liidingö men det är å andra sidan svårt att toppa. Vi satt där (fan, kattjäveln har pruttat på mitt nytvättade linne, sorry men lukten får mig att tappa koncentrationen totalt!) från klockan två till fem och snackade om precis allt. Det var väldigt trevligt. Det är alltid lika mysigt och träffa honom.
Ellen kom förbi och Jespers flickvän Eva anslöt sig strax efter henne. Det var första gången jag träffade henne och hon var jättesöt verkade trevlig.
Vi satt inte så länge efter det utan rörde oss hemmåt. Jag skulle med båten till Ljusterö. Det hann jag såklart inte, jag är typ långsammast i världen. Så jag och Ellen (som jag tvingat följa med mig) tog det chillpill och lagade middag (Jag ska aldrig koka ris igen ;P) tillsammans.

Jaa, nu sitter jag själv här hemma. Ell övergav mig. Nu sitter (läs ligger och myyyser) hon och "tittar på film" med hennes "kompis" Maxim.

Ska tvinga mej i säng nu så jag hinner med elvabåten imorrn.
Pöss och gonatt

Hon behöver defenitivt sömn!

Datum 2008-07-18 Klockslag 19:14:14
Oh jaa. Jag är gaalet trött och jag har ont i hela kroppen efter att ha suttit i samma ställning minst en och en halvtimme. Varför? Min älskade katt är kelsjuk så han har legat och ligger i min famn som en liten bebis och bara gosat =)

Näe nu måste jag faktiskt kissa, man kanske ska sticka hem till Ellen. (Näe det hör inte ihop ;))

Pöss


Update: 19:39
Kul att inlägget publicerades nu istället för klockan 2 igår natt/imorse...
Kom hem från ellen runt fyra och kom i säng vid fem. Inte bra när man ska äta lunch vid lunchtid med nån. Speciellt inte om det tar lång tid att ta sig dit..

Ray J

Datum 2008-07-17 Klockslag 20:14:37
Ray J - Sexy Can I spelades just på the voice.
Jag vet inte om ni är precis som jag och har upptäckt Ray J nu när hans låt Sexy Can I har legat högt upp på topplistorna. Han har ju även gjort låte One Wish, och det verkar det vara betydligt färre som känner till. Till saken nu då. Jag har en grej för mörkhyade killar =) Det vet dom som känner mig ordentligt. Att Ray J är en något för mig är ju genast uppenbart. Han har inte bara "rätt" hudfärg, han är ju grymt snygg också. Det som gör honom så speciell (för mig) är att han är väldigt lik Salee som jag träffade i Thailand i julas. Riktigt ögongodis med andra ord ;)

Nu har det här inlägget varit färdigt ett tag men inte blivit publicerat för att jag försökt hitta ett gammalt inlägg om Salee så ni fick läsa historien om honom. Jag har tydligen inte skrivit om det. Det var väl lite känsligt då för stunden. Men ni ska få ett riktigt smaskigt inlägg om honom sen ;)

The voice tv

Datum 2008-07-17 Klockslag 19:39:04

Jaa, här sitter jag med datorn i knät med the voice tv i bakgrunden och surfar runt som aldrig förr. Hela 18 sidor har jag uppe nu. Allt mellan himmel och jord, bloggar, communites och webbshoppar.

Samtidigt som jag uppdaterar mig på internet så lyssnar jag och slänger ett öga på tvn då och då. Vakna med the voice är det som går nu. Gamla avsnitt som visas nu under sommaren när morgon-gänget har semester. Kvällens avsnitt gästasav bland annat Patrick Ekwall. Ingen favorit, tvärtom, jag tycker han är slemmig. I just det här programmet så måste jag säga att han är helt okej ändå. Kanske är det för att (vad jag tror är)hans dotter sitter med i studion.

Vakna med the voice är faktiskt ett program som jag tittar på när det sänds orginaltid på morgnarna när jag vanligtvis går i skolan. Det delar jag med klasskompisen Oden som är en trogen lyssnare och tittare.

Ny dator

Datum 2008-07-17 Klockslag 10:21:46
Wooow! Jag sitter vid "min" nya dator. Jag ska lätt börja använda den här! Hahah, det är så kul med nya grejor =)
Mammas kompis har köpt en ny bärbar dator så mamma (läs jag) har fått hennes gamla, bärbar också såklart ;)

Jag kom precis hem från landet och har ingenting att göra. Jag ska in till stan och handla lite, jag vet inte när butikerna öppnar, det kanske dom redan har gjort. Iaf så sitter jag nu ute på balkongen med datorn i knät och väntar på Amanda. Hon ska käka och packa(hon ska till Grekland imorrn) och sen sticker vi.

Det är lite busigt väder känner jag. Solen värmer som bara den men så fort solen går i moln tycker jag att det blir liite för kallt. Nästan så jag vill sätta på mig långbyxor. Men jag vet ju hur det är, om jag har leggings så kommer det bli molnigt och kallt och om jag har långbyxor så kommer det bli jättevarmt. Hellre frysa än svettas i sådana fall.


Tick tack, jag vill få tiden att gå snabbare. Bara hoppa över en timme.

Det får fortsätta se knas ut

Datum 2008-07-17 Klockslag 00:22:27
För nu har jag inte tid att ändra det..

Eller jo det har jag, det går ju faktiskt rätt snabbt ;P


Pöss och gonatt på er

Det ser knas ut jag vet..

Datum 2008-07-16 Klockslag 15:11:08
men jag testar lite grejer och kommer göra det ett tag till. Just nu så är datorn sur på mig så jag stänger av honom och går ut i solen ett tag istället. Bare with me ;)

Komma ihåg lista

Datum 2008-07-16 Klockslag 14:36:36
Imorrn så åker jag hem och sover hemma en eller två nätter. Har en del och fixa.

Grejs som ska fixas i stan
Hårfärg till pappa
Basiron
Ögon makeup remover
Mascara
Byta skor

Grejs som ska med till landet
Ally McBeal
Morgonrock
Foppatofflor
Thaigrejs
SE laddare
Usbminne

Mest för mig själv, så jag har listan lite överallt.

Jag bjuder på den ;)

Datum 2008-07-16 Klockslag 14:19:35

Hahah, det var ett tag sen Amanda och jag var ute på en liten fotorunda. Jag fick för mig att jag skulle upp och klättra i träd. Det var först när jag redan var uppe i trädet som jag insåg att jag inte var ensam. Jag hade sällskap av herr myra och fru spindel. Då blev jag lite lätt ängslig (det ser ni säkert), jag kommer nämligen inte riktigt överens med dom.

Naturligt

Datum 2008-07-16 Klockslag 14:13:55
Jag ligger lite efter med naglarna nu. Jag har inte visat det blåa än och det har jag redan tagit bort och nytt ska på. Här är iaf mina naglar utan nagellack.

Kiss kiss bang bang

Datum 2008-07-16 Klockslag 03:38:00


En komedi thriller från 2005
Robert Downey Jr, Val kilmer, Michelle Monaghan


Jag fullständigt äälskar manuset till den här filmen! Och jag älskar hur dom "mobbar" bögen. Det kan ju bara tolkas på ett sätt men tolka det inte så ;) Jag har absolut inget emot gay-people, tvärtom.
 Det är väldigt komsikt iaf. Jag älskar alla huvudkaraktärerna, dom har en härlig I-don't-give-a-shit-attityd. Det är manuset och upplägget med Robert Downey Jr som halvengagerad berättare som fångar mig totalt.


Jag har sett den två gånger inom loppet av 5 dagar, good movie =)

Har ni sett den?

Sommar och sol och vi har korta kjol

Datum 2008-07-16 Klockslag 03:33:52

Nu när jag är i Sverige vill jag ju ha färg, inte för att jag kommer få någon men jag tvingar mig ut i solen några minuter i veckan iaf ;)

OPI "The It Color"

Datum 2008-07-15 Klockslag 20:53:12


Ett utav lacken jag fick hem för några veckor sen. Det är en varmare gul nästan orange. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Jag har inte bestämt mig än. Inte en favorit och det kommer det nog inte att bli. Pappa tycker att det ser ut som bebisbajs men ändå lite sexigt. Det går inte riktigt ihop men så tycker han iaf..
Lättmålat eller inte? Mja, svårt att säga. Jag har inte riktigt fått in snitsen än. Men jag tycker inte att det tillhör dom svårmålade lacken.

Köpt på
head2toe för sisådär 30 riksdaler. 4 ggr billigare än i svensk butik, inte dåligt

Vad tycker ni?

Menyn

Datum 2008-07-15 Klockslag 20:47:50
Som ni kanske märkt så håller jag på och gör om i menyn. Jag kommer på småsaker att ändra i designen hela tiden. Lite nya kategorier och ny uppdelning. Säg till om ni hittar några buggar, någon länk som inte funkar eller om något ser konstigt ut till exempel.

Britney Spears!!

Datum 2008-07-15 Klockslag 16:05:26
OMG! I'm in loooove!

Shakespeare

Datum 2008-07-14 Klockslag 19:38:36

Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag bestämt mej men det har jag inte. Inte ens nu när det plötsligt ligger 1000:- extra på kontot. Jag måste klura på den nöten ett tag till. Jag har iaf köpt förvaring till rubbet.





Update 20.54
Okej nu har jag inte bara bestämt mig, jag har skickat iväg beställningen ang. nagellacken. Det blev liite annorluna. Ni får se sen när jag fått hem det om två veckor eller något.

Diskussionsforum

Datum 2008-07-14 Klockslag 17:37:29
Jag vette tusan hur jag hittade det här men det gjotrde jag iaf. Jag satt och skrattade samtidigt som jag läste upp för Bajs.

Blandat>Övrigt> Små skador som gör mer ont än vad de ska

"Anledningen till tråden var på grund utav att jag slet bort fem punghår när jag skulle dra kalsongerna till rätta."
Hahahh, klantigt?

"Stoppa fingrarna i ögonen"
 Det är väl jävligt dumt! Sen läste jag vidare..
"(typ rätta till linserna) då man har skurit chili."
Aouch.

"Bensin på testiklarna är inte heller skönt, det går inte bort med vatten, gör bara ondare :/"
Vafan?!

Frukost

Datum 2008-07-14 Klockslag 17:32:48
Värsta "lyxfrukosten" imorse. Nan stog vid spisen och stekte allt. Det man ville ha gav man till henne så stekte hon det. Och sen satt vi alla fyra runt bordet med special"beställda" maträtter ;) Det gick snabbt, var gott, roligt och alla blev nöjda.

Musik

Datum 2008-07-13 Klockslag 18:11:38
Alldelels nyss:

Bajs - Men usch, ja vill inte lyssna på Frank Sinatra.
MiNi helt förvirrad - Hur f*****n kunde du höra att det var Frank Sinatra?!!
Bajs svarar normalt - Ehh, jag kunde höra det bara.
MiNi - Nej men helt seriöst, jag är hundra på att du inte visste att det var han!

En vild disskusion uppstår om att Bajs skulle komma åt min dator och se vad jag spelade.

MiNi - Vi prövar igen. Blunda. Knip ihop hårt!
Bajs - Men det är ju artister jag aldrig hört..
MiNi - Okej, titta på din dator igen då, så sätter jag på en låt om du aldrig har hört.

Bajs säger varenda låt jag sätter på! Jag får lätt panik och kollar hans dator men han tar bort allt så jag inte får se. Det var ju heelt sjukt! Sen gick det upp ett ljus. Jag är ju inloggad på msn och har aktiverat "vad jag lyssnar på"!

MiNi x3

Datum 2008-07-13 Klockslag 16:26:11

Det här är fotat och ihop pillat när jag var i Thailand sist, ett tag sen alltså. Hittade det nu iaf..
Jag var ensam i lägenheten och hittade ett par av pappas glasögon =)
När jag tittar på bilderna nu så vill jag dra upp linnet och sportbehån =P Är det bara jag eller ser det lite vågat ut?

Mitt Dance-linne

Datum 2008-07-13 Klockslag 15:50:41
Jag visade aldrig slutresultatet.
För er som inte hängt med så skulle vi ha speciella linnen till vår dansshow. Vita stora/långa linnen med graffiti på. Jag bad då Jesper skissa upp något som jag kunde ha som grund och det gjorde han =) Massor med tack! Köpte textilpennor på Panduro för 20:- pennan och började kladda...
[Bilderna är klickbara]
 


Leila tog den här bilden på vasan, strax innan show =)

Arken

Datum 2008-07-13 Klockslag 15:42:56
Jag tänkte ta er på en lite rundvandring i och utanför huset. Det får nog bli tre delar för der är så stort och så mycket jag vill ha med. Har fotat trädgården idag och ska pilla ihop bilderna i ps nu, så får ni se det lite senare

Solen

Datum 2008-07-13 Klockslag 15:41:06
Vad tusan! Jag vaknar upp hyffsat tidigt för en gångs skull och ska gå ut, jag fryser! Hallå? Det har ju varit alldeles för varmt i flera dagar och nu helt plötsligt ska det varra regn moln och kallt. Jag som tänkte sola men det är för mycket moln och för kallt(!). Vad synd, då ”måste” jag ju sitta inne vid datorn idag också då ;)

Havet är djupt

Datum 2008-07-12 Klockslag 19:04:27
Disney klassikerna går alltid hem!


Den här låten tycker både jag och Bajs är väldigt skön.

Bloggdesign x3

Datum 2008-07-12 Klockslag 19:00:47

[Bilderna är klickbara]
Det var väldigt längesen jag gjorde iordning dom så jag har glömt adresserna men men..

Tattoos

Datum 2008-07-12 Klockslag 16:49:54

AAAJJJ!!! Det måste göra #¤& ont! Alla har ju bitit sig i tungan och det är ju inte behagligt direkt. Fatta då att "skära" i tungan i flera minuter!


Jag har lite svårt för fjärilar (och delfiner). Jag tycker det är väldigt fina/söta djur men jag skulle aldrig kunna tattuera eller ha kläder med dom på. Djur över huvudtaget.. men fjärilar och delfiner är ju väldigt populära. Den här tattueringen tyckte jag var väldigt fin dock. Mest tack vare själva utformningen, den passar hennes kroppsfrom.


UV-tattueringar. Det är ju rätt coolt, typ party-trick-coolt. Fattar ni? Inte för-alltid-coolt liksom. Lyser bara i UV-ljus annars ser det ut som en tattuering som blekts ordentligt i solen.

Har ni någon/några tattueringar eller skulle ni vilja skaffa?

Alla bilder lånade från Bmezine.com

Ett litet citat

Datum 2008-07-12 Klockslag 16:38:08
Förra veckan eller nåt..

Bajs springer runt och letar efter mammas cigaretter inne i hennes rum.
MiNi lite fundersamt - Men tänk om du hittar något du inte vill hitta...
Bajs släpper allting, ser allmänt förskräckt ut och går stelt ut ur mammas rum.

Hahah, men man vet ju aldrig..

Bunkra upp inför landet

Datum 2008-07-12 Klockslag 01:47:19

Såhär förbereder MiNi och Bajs när dom blir ivägskickade till deras far där dom blir inlåsta i ett stort hus helt utan socker och fett ;)

Vem vann?

Datum 2008-07-12 Klockslag 01:10:53

Jag är så stolt över mig själv! Det första jag och brorsan gjorde när vi kom ut var att ställa upp datorerna, såklart.
Och jag var blev klar först!!! Fan vad jag äger! Han blev så sjuuukt ägd, moahaha, det här kan jag leva på ett tag!

Kom på först nu att bilden rörde till det lite.. Jag ville bara påpeka att det var Bajs (same same maj brader) på bilden, inte att det var han som vunnit, för det gjorde ju jag.. Men det missade ni väl inte ;P
Haha, jag kan då virra till det ordentligt =)

Widescreen bildskärm

Datum 2008-07-11 Klockslag 15:40:24

Det är så himla skönt att redigera bilder när man har gott om utrymme på skärmen. Och vilka färger! Det är underbart. Jag vill smuggla med den hem sen. Hahah, det lär ju gå bra =P

Celina Rydén

Datum 2008-07-11 Klockslag 15:18:03
Kom på att jag inte har någon länk till Celinas blogg och det måste jag ju ha.  Jag fixade iordning det lite snabbt så nu ligger det en liten länk i menyn.

Tittar in på hennes blogg varje dag,
kolla in =)

Sorry folks

Datum 2008-07-11 Klockslag 01:09:46

Internet har inte funkat idag så det har inte hänt så mycket här.. Men jag har skrivit ihop iaf ett inlägg som kommer upp imorgon, bilder kommer det nog också inom kort.

Men nu ska jag göra mej i ordning för allt vad natten har att erbjuda ;)


Måste bara säga att dagen har varit väldans rolig, väldigt många skratt =D
Vi har diskuterat Thailand lite också, jag känner för att åka tillbaka igen. Och jag har inte känt det suget på ett tag, vilket känts jättebra men nu kommer det tillbaka, inte alls på samma sätt som innan dock. Jag skulle verkligen vilja åka samtidigt som mina kära bröder åker dit.



Pöss allihopa!

Packing my life

Datum 2008-07-08 Klockslag 01:04:30
Dagen har barat svishat förbi! Vaknade alldeles för sent och skyndade in till stan för att köpa lite grejs, bilder kommer.
Kom hem lagom till middag hos kusinerna där vi även tittade på film, Lasermannen. Väldigt spännande, har inte sett färdigt den dock, 270 min, det är ju galet lång tid. Jag släpade med mig brorsan hem och nu borde jag packa för vi ska till landet imorrn. Ska vara där i fyra veckor är det tänkt. Men jag vet redan nu att jag inte kommer klara det. Isolerad på en öde ö med pappa, Nan och gangsterbrorsan.
Jag packar mitt liv. Datorn, kameran, allt smink (nej, jag känner inget "tvång" till smink men jag vill testa lite), massa kläder, böcker, hygienartiklar, sladdar till alla tekniska prylar (jag lovar, jag kommer glömma någon) och det viktigaste, filmerna! Jag tänkte jag ska börja med och skriva på bloggen varje gång jag sett en film, då kommer det alltid finnas nya inlägg att läsa ;)

Back to packing..

Elo står på i bakgrunden btw

Den här låten kommer jag ihåg att mamma hade inspelat på ett band som vi lyssnade på i bilen. Underbara minnen =D

Hörs imorgon eftermiddag kanske, tills dess
Pöss

Känslomässigt sammabrott?

Datum 2008-07-07 Klockslag 04:33:01
Ang. inläggen igår natt.
Hahah, kul att jag i ena sekunden är jätteglad och andra sekund lackar sönder. Det bästa är att jag i det första inlägget skrev att jag inte hade ett känslomässigt sammanbrott. Jag är ju inte direkt övertygande..




Min allraste bästaste Jesper kommer till stockholm!

Jag har bestämt mig, nya nagellack, ögonskuggor och sminkförvaring ska inhandlas.

Sammanhängande javisst! Jag är typ glad.. vet inte varför dock men det är jag ;P
Jo förresten jag tror jag vet, kanske.. Jesper kommer till stockholm och han ska typ flytta hit!! Det är helt sjukt!

Bädda och sova, jaa
massa pössar på er

Illustrator

Datum 2008-07-06 Klockslag 04:50:04
Det är nu officiellt! Jag hatar illustrator. Det är ett starkt ord men det stämmer verkligen den här gången! Jag är rätt så övertygad att någon gång i framtiden så kommer jag ha andra känslor för detta program men just nu så hatar jag illustrator!

Jag laddade ner det för ca två timmar sen och har suttit sedan dess och försökt göra något vettigt men det går inte! Det är fullständigt jävla omöjligt! Fucking Deviantart.com ska ha massa tutorials. Dom hjälper ju verkligen, noooot!

Jag vill bara lära mig hur det jäkla pennverktyget funkar så jag kan fixa alla mina skisser! Ska det vara så sjukt svårt?! Hela världen är emot mig!!



Klockan är inte alls kvart i fem på morgonen och jag har inte alls varit uppe till nu och jag är inte alls trött och jag har inte alls olidlig mensvärk och jag har inte alls en obäddad säng!!

Ingen pöss idag inte!

Jag är så lyckligt lottad!

Datum 2008-07-06 Klockslag 02:26:15
Jag har såna fantastiska människor i mitt liv! Jag vill att ni tar åt er allihop, för alla bidrar på något sett med något positivt i mitt liv. Det lät ju lagom klyshigt eller hur ;) Men det är sant! Jag orkar inte gå in på det nu men så är det iaf, jag lär mig något av varje människa jag träffar och det är värdefullt. Nu låter det som jag har något känslomässigt sammanbrott och ni får mer än gärna tro det. Till saken nu då...

Ni vet när man inte hört något från nån och man känner sig sådär ensam? Jag har haft ett antal sådana tillfällen den senaste tiden. Fler än vanligt för jag tänker på fel saker..
Kenza har ju sin lilla loverboy i grekland nu och det har hänt en del grejer som fått mig tänka i konstiga banor och jag har varit ensam hemma ett antal dagar/kvällar.. Men när det känns som jobbigast då(!) får jag ett sms där någon skriver något fint eller någon ringer bara för att få prata med mig eller man får ett mail eller om det är någon på msn. Det har alltid varit någon varje gång.

Ikväll var det min käraste Kaj på msn. Vi bodde i Spanien samtidigt, hans lillebror och jag gick i samma klass där. Vi har båda, för ca 5 år sen, flyttat tillbaka till Sverige igen. Nu är han min lillebrors coach och vi håller väl kontaken sisådär men han är någon som jag tycker väldigt mycket om. Han är väldigt omtänksam, rolig och defenitivt charmig ;) Och så ser han bra ut också och kan laga mat, haha en toppen kille! Vi ska faktiskt gifta oss ;) År 2038 är ni varmt välkomna. Var har vi inte bestämt än men jag återkommer. Filmen jag tittat på hade precis slutat och det slog mej just att jag var ensam hemma (för att min lillebror gick för att köpa godis till oss men han "råkade" fastna hos sin flickvän). Jag satte mig framför datorn och möttes av Kajs msnruta =)


Det som är så sjukt att det varje gång är perfekt tajmat och att det är någon som jag verkligen tycker om.
Undra vem det blir härnäst.. ;)

Min första..

Datum 2008-07-04 Klockslag 19:33:37

Jaa, vad tusan kallas det? Det var iaf en skiss innan som jag nu gjort om. Helt okej för att vara första gången eller vad säger ni?
Konstruktiv kritik? Mja, det är väl alltid bra, inte för att jag kommer kunna följa den om ni nu inte förklarar exakt hur jag ska gå till väga ;)



Nu måååste jag äta middag!
Pöss

Looptroop & Promoe

Datum 2008-07-04 Klockslag 19:28:21

Dom lyssnade jag på i princip hela dagen igår. Det passade väldigt bra.


Den här låten kan ni ju inte missat.

Idag har The Voice tv stått på hela dagen. Jag har nämligen inte suttit vid datorn utan jag har städat!
Jag har dammsugit och skurat alla rum, tvättat speglar, torkat av bord och glasskivor, röjt undan alla skor i hallen och fått brorsan att städa sitt rum. Nu är det bara tvätten som ska hängas och vikas.

Jag vill ju sätta igång

Datum 2008-07-04 Klockslag 19:23:21
Det är en grej, typ ett litet projekt i olika delar som jag håller på med. Det är dags för nästa del nu men det går inte riktigt, pga en viss person, grrr. Haha, ni försår säkerligen ingenting av mitt svammel, men det här är ett viktigt projekt för mig iaf och jag vill sätta igång nu.




Update 2008-07-05
Nu har jag dragit igång igen, wohooo. Tack mamma för hjälpen!
Allt kommer att avslöjas inom sin tid ;)

Vad spännande det där va =)

Datum 2008-07-04 Klockslag 03:44:22
Nu känner jag mig färdig med allt kodande. Jag är riktigt nöjd. Det är lite småsaker som jag skulle vilja fixa men jag har inte riktigt kommit på hur jag ska göra. Det är inget som man märker bara som jag skulle vilja ha liite anorlunda.

Det har varit ett himla trixande, mycket matte och tålamod. Nu är jag sjukt trött och j'vligt hungrig!

Så nu skuttar jag i säng,
Pöss på er!


Ps. Glöm inte tips till dagens! Vad skulle jag kunna ha med här i bloggen en gång om dagen? Det är ju ni som läser eller hur, så passa på och påverka nu.

MiNi fixar bloggdesign

Datum 2008-07-03 Klockslag 22:37:51

Det är något som inte känns riktigt rätt med designen jag har nu. Jag vet exakt vad det är men jag tycker det är dags att byta hela skiten nu.

Prövar lite nya grejor också, så det kommer se ut som skit här nu ;)

Pöss

I <3 svenska filmer?

Datum 2008-07-03 Klockslag 15:28:20
Jag precis som Ell har oerhört svårt för svenska filmer. Jag får bara social ångest och tycker att allt låter töntigt på svenska. Fuck off asshole! Erkänn att det låter bättre än Stick och brinn ditt as! Iaf, så tycker jag inte om svenska filmer och tittar därför aldrig på dom men..
För någon dag sen så satt brorsan och småflina framför tvn. Vad tittade han på då? Jo, en svensk film,
Linas kvällsbok.
Jag såg bara tabbarna och dom är ju alltid roliga oavsett film. Det var ju alltså ett bra första intryck som ledde till att jag spelade in den och tittade på igår kväll. 

Vad tyckte jag? Det är en ny favorit! Huvudpersonen, Lina är ju helt underbar. Filmen är lite Fucking Åmål stuk.. säger jag som inte sett Fucking Åmål men det handlar om tonårsproblem iaf.

Jag gillar ämnet, filmen är komisk och gullig och jag hejjar verkligen på Lina där jag sitter i min fåtölj. Jag kom på mig själv att sitta och småle ett antal gånger. Jag tycker den var mysig och och jag kommer att se den igen.

Den får 5 brödrostar =)

Mer svenska filmer kommer det att bli, redan imorse såg jag Allt om min buske ;)

Naglar i massor

Datum 2008-07-02 Klockslag 14:08:35

Jag blev sugen på nagellack och ta hand om mina egna naglar när jag läste lite sminkbloggar. Så jag beställde hem dom här sju lacken. I butik här hade det kostat ca 800 kr för dom här sju lacken, det är rätt sjukt. Och nu är det ju extra billigt eftersom dollarn är så låg.
Head2toe heter hemsidan som jag beställt ifrån. Jag tyckte dom var bra. Svarade snabbt och tydligt på mail. Paketet fick jag väl en eller två veckor efter  beställning, så det är ju snabbt då det kommer från Usa.

Lite bilder på det jag åstadkommit.. [Bilderna är klickbara]
    
Bilden med de röda blommorna är andra gången som jag målat blommor på naglarna, det tycker jag är rätt skillat ;)

Jag har målat på mammas och Angies naglar också men det har jag glömt att fota. Och Amandas naglar har jag gjort ett antal gånger..

Amerikansk fotboll

Datum 2008-07-02 Klockslag 12:00:59

Säsongsavslutning med grabbarna. Dom ska verkligen spela överallt, hela tiden..

Jag har ju mina små fix..

Datum 2008-07-02 Klockslag 01:43:12
Jag kommer aldrig glömma en mening som Ell sa för några år sen när vi diskuterade "talanger":

Jag är inte bra på något speciellt, eller alltså inget som jag verkligen kan säga Det Här Är Min Grej om.

Jagt känner lite så nu. Man vill ju vara riktigt bra på något. Sådär så att man skryta om det i smyg. Kolla vad jag kan, jag är lite bättre än vanliga döda, haha. Missförstå mig inte nu. Det är inte så att jag vill trycka ner alla andra utan det känns bra att inte vara "bara okej" utan istället vara MVG-bra. Förstår ni vad jag menar? Att man har ett ämne som man kan glänsa lite med.
Manikyr, smink, fota, bloggdesign. Jag kör lite på allt möjligt för tillfället men det är dom fyra som är aktuella nu. Jag prövar lite olika och försöker bli så bra om möjligt med den pepp och det intresset som jag själv har. Nu är det en kombination av smink och foto bara för att det var så roligt med Angelica. Men jag kan inte släppa taget om naglarna för det, ska ta och beställa lite nya lack imorrn tror jag ;P

Har ni något som ni känner att ni faktiskt är bra på? Kom igen skryt på(!), jag bojkottade jantelagen för länge sen!



Nu ska jäntan sova. Sov sött och..
Pöss!

Andra bilden på Angie

Datum 2008-07-01 Klockslag 03:25:14

Redigerade dom här två bilderna på Angie igår.. Jag gillar den kaxiga blicken. Den är lite kall, så jag tycker att den låga mättnaden passar till. Det förstärker känslan tycker jag =)

Konstruktiv kritik uppskattas!

Gonatt sötisar och..
Pöss!
RSS via nybloggat.se