Min kaka!

Datum 2008-05-18 Klockslag 12:13:43

Jag vaknar och är jättesugen på min kaka som jag inte åt upp igårkväll. Går ut i köket och ser att tallriken den låg på är borta! Förtvivlad, irriterad och upprörd frågar vem som har tagit min kaka?!


 - Den låg på en äcklig tallrik så jag slängde den, svarar mamma.


Men vafan då! Jag hade ju bara ätit billys pan pizza på tallriken och tomatsåsen hade faktiskt torkat innan jag la kakan där.


Jag rycker upp papperskorgen och tittar ner. Jag ser kakan! Den ligger där nere. Mamma har slängt en ostbågspåse, det tomma kakpaketet, en katmatspåse och lite annat oidentifierbart. Jag drar upp ärmen på tröjan och grabbar tag i kakan. Den har blivit lite flottig i ena kanten. Jag pillar bort det och tar en tugga. Mmm, min kaka! Dagen är räddad.

Hångla

Datum 2008-05-14 Klockslag 15:11:45

Det är ju mysigt, speciellt om det är någon man tycker om. Det kan vara intimt och kärleksfullt. Man är nykär och kan inte hålla tassarna borta från varann.

Men tar man hem ett par kompisar så går man väl ändå inte själv och lägger sig någonstans och grovhånglar. Nu snackar vi mitt på dagen, inga fulla människor här. Nyktra och blodet är rent.


Man placerar kompisarna framför sin dator och själv går man och lägger sig i sängen i samma rum och går loss på pojk/flickvännen (eller ens KK eller HK och allt vad det nu är). Ermn va?! Varför tog man hem kompisarna om man bara vill kleta och köra ner tungan i någon annans hals?

Kanske är det lite spänt att bara umgås dom två och då skulle dom ju aldrig komma till kritan. Men då ska man väl inte hålla på, eller?


Hångla i alla ära, men i fejset framför kompisarna?

Ett litet inlägg bara sådär, efter 11 dagars uppehåll.

Pöss!

Designhjälpen står still..

Datum 2008-05-03 Klockslag 15:35:06

Meningen var att jag skulle ta med mig massa bilder och allt bloggjobb med mig hit till landet. Men det blev så bråttom när jag skulle hinna med båten så jag glömde minnet i datorn =/

*Tänk positivt* Jag får mer skolarbete gjort och jag är ute i friska luften mer än jag annars skulle varit. ;)

Nu ska jag återvända til det lugna skärgårdslivet..

Pöss!

Ritplatta

Datum 2008-05-01 Klockslag 22:27:50
image197
RSS via nybloggat.se