Underbart lila nagellack

Datum 2009-02-23 Klockslag 15:33:17

Älskar det lila lacket Forbidden Lust från Misa. Tycker att Art Club lacket malmsy passade bra tillsammans med FL, eller vad säger ni?
Jag har aldrig använt rhinestones förut så jag tryckte dit en på ringfingret för att testa =)
Sista bilden är tagen i vinterns dagsljus, dem andra tre är tagna inomhus med blixt.


[Klickbara bilder]

Skaffa fler läsare

Datum 2009-02-23 Klockslag 15:22:42
Sajten Viral Trafik hjälper dig få fler läsare.

Bli medlem på Viral Trafik genom att besöka sju andra sidor, varav sex oftast är bloggar. Den sista är en sponsorsida. För varje sida du besöker, får du en kod som du ska kopiera, när alla koder är ifyllda kan du bli medlem.

När man värvat en medlem hamnar man i den lista med hemsidor som visas i deras blogg som deras läsare måste klicka på för att bli medlemmar.

Det är lite klurigt att förklara men det verkar som att det funkar så jag tänkte testa, gör det du också!
Klicka här för att pröva!

Nu bloggar jag ju för att dela med mig inte för att bli stor men då och då kollar jag upp såna här sidor.

En minut i sju

Datum 2009-02-22 Klockslag 07:00:36
Klockan är en minut i sju och det är dags att sova.

Nyårsnaglar

Datum 2009-02-19 Klockslag 17:05:46

Jag ville ha lite snöiga naglar till nyårsafton så jag prövade China Glaze White-Kwik-Silvr som är ett naturvitt lack med vitt glitter. Två lager har jag använt och som ni ser så täcker det inte då men jag är lat och orkar inte måla mer än två lager. WKS har en tendens att se lite smutsigt ut men om man grundar med ett vitt lack kan det nog funka bättre.

På tummen försökte jag mig på fyverkerier, det gick väl sådär. Ringfingret tyckte jag blev så bra att jag prövade göra samma sak fast från sidan på pekfingret. Då blev det genast jobbigt för hjärnan men det gick någorlunda.
Har använt Art Club lacken Red Glitter, White och Fine Silver Glitter.
Alla bilder är fotade med blixt förutom den allra första där uppe som är fotad i dagsljus vid ett fönster. Första bilden här nere har också fått lite hjälp av dagsljuset.


[Klickbara bilder]

Nytt paket?

Datum 2009-02-19 Klockslag 01:03:55
Jag går ständigt och kollar vid dörren efter paket men jag har ju inte beställt något så det är onödigt att jag går och kollar! Jag konstaterade det här igår och då låg det självklart ett paket till mig på dörrmattan idag när jag kom hem =D


Tjohoo, det var priset som jag vann i nageltävlingen för någon månad sen.


Klicka på bilderna för att titta lite närmre..


Det här paketet gjorde den här redan sjuuukt bra dagen ännu bättre!
Nu ska jag gå och lägga mig med ett stort fånigt leende på läpparna.
Gonatt

Tack alla som har gjort min dag!

Mina julnaglar

Datum 2009-02-18 Klockslag 15:56:55


Mina naglar är rätt så missfärgade efter allt lackande så jag började med två lager av Essie mini how high över hela nageln. Tipparna är målade med OPI an affair in red square och guldkanten med Art Club fine gold glitter. Till sist dem små rosetterna, Art Club black.
Jag är väldigt nöjd med den här designen, väldigt söt. Är lite missnöjd med rosetten på ringfingret men man kan inte alltid få det perfekt, eller hur.
Alla bilder är fotade med blixt den 23 december.


[Klickbara bilder]

Sjukling

Datum 2009-02-17 Klockslag 15:18:32
Jag är väldigt sällan sjuk så när jag väl blir det är det ett riktigt helvete. Antingen är det jag som är känslig som inte är van vid att vara sjuk eller så är jag faktiskt väldigt sjuk. Kände av redan i onsdags att det var något på gång men det brukar aldrig bryta ut så jag brydde mig inte om det. Nu har jag iofs varit hemma sen dess iaf men det har inte med det att göra.
I fredags borde jag egentligen inte gått på dansen men jag kunde ju inte låta bli =P I lördags hade jag ingen röst över huvudtaget, fick fram lite grymtningar men inte mer än det. Söndagen var inte bättre, kunde prata någerlunda men hade nu huvudvärk och halsont. På kvällen blev jag ljudkänslig och fick ont i öronen och vid tinningarna. Måndagen är dagen som varit värst, samma som innan men mycket värre. Idag är det bättre men fortfarande sjukt jobbigt. Nu har halsen börjat klia och det känns som att det är en bra grej ändå, som att jag läker..

Körsbärsblommor på naglarna

Datum 2009-02-17 Klockslag 13:21:27

Läskigt långa naglar, jag tycker faktiskt det är lite äckligt men det är mycket roligare om man har mer plats att måla på ;)
China Glaze platinum pearl i två lager och ovanpå det är det Art Club black, white och red glitter.
Det har blivit lite knas med ordningen tror jag, skit samma. Alla bilderna är tagna inomhus med blixt den 30 november.

[Klickbara bilder]

Abstrakt nageldesign

Datum 2009-02-16 Klockslag 23:03:26

China Glaze Blue Sparrow är det blåa lacket fullspäckat med turkosblått glitter. Torktiden är otroligt snabb och två lager räcker för att täcka ordentligt. Utan överlack är det här lacket ganska matt och drar man med ett finger över så känner man att det är alldeles kornigt. Med överlack är det här lacket hur fint som helst, det enda minus jag har är att det är svårt att få bort och man har glitter över hela fingrarna efteråt. Det vita lacket är Art Club white.


[Klickbara bilder]

Sjätte året med dans

Datum 2009-02-15 Klockslag 17:21:30

Samlade ihop mina showprogram från mina dansshower genom åren när jag städade idag.

Jag har dansat i fem år nu, här kommer min danshistoria..

2004
Jag gick nu i samma klass som min barndomskompis Ellen och började dansa med henne. Den första showen kommer jag inte ihåg mer än att jag var fruktansvärt nervös! Höstterminens show gick bättre, jag gick fortfarande i en nybörjargrupp och var inte speciellt duktig.

2005
Vårterminen har jag inget showprogram för så jag minns inget. Till hösten gick jag iaf i en fortsättargrupp (F) och utvecklades jättemycket. Jag hade mycket bra självförtroende och ville att alla skulle komma och titta på showen. Jag stack ut från gruppen så det var dags att gå audition och komma in i F+.
Jag tror att det var det här årets höstshow som jag för tredje och sista gången glömde springa in på scen, usch som jag grät. Skrattar åt det nu men tänk er att se hela gruppen stå där på scen utan en själv och familj o släkt sitter i publiken.

2006
Jag kom in i F+ och dansade charlestone för första gången, det var klurigt. Vår grupp hade också finalnumret det året vilket var väldigt häftigt för tidigare hade det bara varit högre grupper som hade det. Den här hösten gick jag även en kortkurs på lovet där jag fick dansa med mina två förebilder, Sofia Bisa och Celina Rydén. En av dagarna var det bara jag som kom så jag fick dansa själv med Celina. Hur coolt var inte det! Hon berättade om en ny grupp hon skulle starta och hon ville att jag skulle gå där. Wow!

2007
Våren 07 startades den här gruppen (Feminine Vibe) och jag hade anmält mig till den. Det var sjuuukt jobbigt, efter första lektionen ville jag bara dö (
läs om det här). Det var första terminen jag gick i två kurser och mitt minne är inte det bästa. En jobbig termin men det gick väldigt bra ändå. Till hösten slutade jag i F+ och började i en till streetgrupp hos Celina istället. Tung street var inte min grej, det gick mycket bättre i Feminine Vibe som är lättare, ”tjejig” street.

2008
Trots att det gick så dåligt i streetgruppen fortsatte jag i den (om jag minns rätt). Feminine Vibe gruppen gick jag också kvar i, älskar den gruppen! Till hösten gick jag bara i Feminine Vibe eftersom den andra gruppen inte var något för mig egentligen.

2009
Idag är jag inne på mitt tredje år i Feminine Vibe och det känns jättekul. Jag går också i en grupp som heter Ultimate Vibe som är typ samma sak, jag vet faktiskt inte vad skillnaden är.

Länkar till dansvideos:
Våren 08
http://www.youtube.com/watch?v=xz0vkS-ErNQ
http://www.youtube.com/watch?v=Dn8QHuMkUDw
http://www.youtube.com/watch?v=t3pD2bovj30

Höst 08
http://www.youtube.com/watch?v=jg5MeUG6R2U
http://www.dailymotion.com/video/x80mui_feminine-vibe_music

Jag tror jag har postat alla videos förut så dem ligger antagligen under kategorin dans men nu är dem samlade här iaf.

Gonatt eller Gomorron?

Datum 2009-02-15 Klockslag 06:18:12
Klockan är kvart över sex och jag är fortfarande uppe, inte bra! Jag har försökt vända tillbaka dygnet den långa vägen. Istället för att gå och lägga mig tidigare varje kväll går jag och lägger mig mycket senare. Jag har inte riktigt hunnit.. Men nu är det faktiskt dags att sova. Jag ska läga mig i en nybäddad säng, mys =)

Gonatt (eller Gomorron på er morgonpigga)

Sött på alla ♥ dag

Datum 2009-02-14 Klockslag 17:45:44

Ett litet brev seglade ner i mitt brevinkast idag.

Naturnaglar

Datum 2009-02-11 Klockslag 23:54:38

Ni har sett det
tidigare i en av mina tävlingsvideos jag laddade upp innan jul. Jag orkar inte skriva något om det här. Kan iofs berätta att det gröna lacket är Outta Bounds från China Glaze och blommorna är gjorda med Art Club lacken glitter red, fine gold glitter och white (som tyvärr blev gul pga Outta Bounds).
Bilderna är tagna 23 november och jag tror att alla är med blixt.

Nya nagellack

Datum 2009-02-08 Klockslag 21:11:50

Jag gjorde den här snurran strax innan jul för det blev så många nya nagellack samtidigt då. Nummer fyra tom elva beställde jag från H2T, de andra lacken köpte jag superbilligt på mellandagsrean samma dag som H2T paketet kom. Varannan bild är med blixt och varannan med det lilla dagsljuset man får i vintertid. Jag tycker nog att blixtbilderna stämmer mest överens med verkligheten.


1. ID – 108 Baroque Red
2. ID – 66 Frosty Wine
3. ID – 51 Sweet Lilac
4. Lumene – 19 Heartbeat
5. CC – Emerald Depths
6. Misa – Forbidden Lust
7. Chg – Caribbean Temptation
8. Chg – White-Kwik-Silvr
9. CC – After Hours
10. Misa – Earthward
11. Chg – Side-Saddle
12. ID – 107 Hot Chocolate
13. ID – 41 Pearly Brandy
14. ID – 8 Champagne Rose
15. ID – 39 Frosty Stone

ID = IsaDora
CC = Color Club
Chg = China Glaze

Och lite närmre bilder, klickbara förstås.Junkfood

Datum 2009-02-08 Klockslag 14:55:23
Dåliga matvanor!

Fredag

Middag - choklad, godis, en baguettebit med smör och ost
http://louisestyle.modelejon.com/wp-content/uploads/2008/11/mat-marabou-mjolkchoklad.jpg

Lördag

Frukost - choklad
Lunch - tunnbrödrulle
Middag - tre bitar pizza, läsk, massa godis
http://www.pizzeriavenezia.cz/WGallery/UPLOAD/194_Pizza_Vesuvio.jpg

Söndag

Frukost - choklad
Lunch - våfflor med sylt och glass
http://farm2.static.flickr.com/1077/560805788_7f6aa55b19.jpg

Inte bra någonstans men ikväll vänder det. Söndagmiddag igen efter en månad. Ikväll är det fläskfilé i dragonsås som serveras, gott!
Nu är jag sugen på pasta med någon gräddig sås, ska hasa mig ut i köket och kolla vad man kan göra.

Bilder:
http://www.kraftfoodsnordic.com/
www.pizzeriavenezia.cz/
www.flickr.com/photos/jonolist/

Gårdagen och morgonen

Datum 2009-02-08 Klockslag 13:19:21
Jag sitter i sportbh, en hoodie med lurvig insida och mjukisbyxor i fleece framför One Tree Hill och äter choklad. Sköönt!

Igår var det Live E på Elverket. Det var en helt ok kväll, lite för lite folk och kort om personal. Bra band däremot! Karma Tree (
myspace) och Said (myspace) var favoriterna men Stephanie känner jag och jag älskar hennes röst!

Här har ni en dålig video från igår. Det är Stephanie som sjunger Hurt.


Visst är hon duktig?!

Matt nagellack

Datum 2009-02-06 Klockslag 00:16:48

Läskigt långa naglar, tror jag filade ner dem ganska ordentligt efter den här manikyren.
Bas och topplack som vanligt. Chg Turned up Turquoise tittar ni på. Det är ett matt lack från Ink kollektionen. Med topplack blir det ju tyvärr som ett vanligt lack men även då riktigt coolt. Jag tycker det här är lacket är jobbigt, det torkar för snabbt så man får vara snabb annars får man det inte jämnt. Och trotts att det torkar så snabbt att det typ "klumpar" sig så tycker jag det tar tid innan det verkligen torkar ordentligt.
Lite nail art som alltid, jag har använt Art club white och fine silver glitter. Prickarna har jag gjort med en marble penna/dotting tool och färgen Platinum Silver från China Glaze.

[Klickbara bilder]
Det har blivit lite fel i ordningen, för den här manikyren gjorde jag innan mammas julnaglar. I mitten på november var det här men men.

Julnaglar

Datum 2009-02-05 Klockslag 22:24:21

Här har vi mammas decembernaglar. Väldigt enkla med OPI An Affair in Red Square som bas och med tre Art Club lack i färgerna black, white och fine gold glitter. Det här kan alla göra bara man har en smal pensel och lite nagellack. Så lätt och så snyggt och stilrent.


OPI An affair in Red Square är en härlig varm röd färg med guldskimmer. Det är lätt att måla med och täcker redan efter första lagret men jag använder alltid två ändå. Många olika åsikter om den breda penseln men jag gillar den. Jag tycker den är lättare att måla med en de med dem tunna penslarna. Torktiden tror jag inte är något större fel på men sen använder jag ju alltid snabbtorkade topplack.


Snart kommer lite grönblå alien naglar..

Annorlunda fransk manikyr

Datum 2009-02-04 Klockslag 08:07:14

Nu är vi i mitten av november och jag ville pröva en annorlunda fransk manikyr. Pekfingret var jag så klantig och "la" i håret precis när jag målat överlack. Jag har använt sju(!) olika nagellack till den här manikyren.
Först ett lager av Chg Ridge Filler och sedan prövade jag två lager av Essie's Mini How High som är ett rosa transparant lack. Jag tänkte att det skulle neutralisera mina annars gula naglar, och det funkade väldigt bra tycker jag. Sen blev det mycket pill. Med lacken Cowgirl Up och An Affair to Remember duttade jag små fält på tippen av naglarna. Jag använde också OPI An Affair in Red Square. Efter det som kändes som två timmars duttande var det dags att måla silver mellan alla små fält! Färgen är Chg Platinum Silver och penseln jag använde är en nail striper från 8ty8. Ett lager Fast Forward på det och jag var äntligen färdig!
En jobbig manikyr men väldigt häftig och annorlunda. Vad säger ni?


[Klickbara bilder]

Tonfisksallad

Datum 2009-02-03 Klockslag 00:16:13
Igår när jag skrev det här inlägget la blogg.se ner så det kommer nu istället.


Klockan är 01.13 och jag sitter och äter tonfisksallad! Sjuuukt gott är det och jag är fett stolt för det är första tonfisksalladen jag någonsin gjort! ;P Men vägen dit var inte lätt...

Jag var ju deppig för att mamma och Bajs hade åkt iväg för att äta gott och titta på fotboll. Dessutom hungrig.
Jag tittade i kyl, frys och skafferi säkert 15 gånger men varenda gång var det samma sak: "Jag är galet hungrig men stoppar jag något i munnen kommer jag spy men(!) jag tänker inte gå och lägga mig försen jag ätit något". Så där höll det på tills katten kom in i mitt rum och gjorde dumt vilket resulterade i att jag fick en kanten av min subwoofer rätt i tinningen. Det gjorde så fruktansvärt j*vla ont!!! Det hjälpte defenitivt inte att jag var hungrig och trött. Efter ett tag med en fryst matpåse mot tinningen gick jag ut i köket och fick den brillianta idén att göra tonfisksallad! (Av någon konstig anledning fick jag inte någon spykänsla av tanken på denna maträtt). Så fick det alltså bli. En sallad med: tonfisk, rödlök, körsbärstomater, sallad, ägg, majonäs, grädde, salt och peppar.

Det var så gott att det blev samma middag idag efter dansen =)


Jag börjar inte försen kvart i ett imorgon så nu är det dags för lite One Tree Hill.
Gonatt!

Super Bowl Sunday

Datum 2009-02-01 Klockslag 22:10:54

Gammal bild som jag fotade på någon av Bajs matcher

Super Bowl Sunday idag! I år står det mellan Pittsburgh Steelers och  Arizona Cardinals.
Mor och bror min åkte precis till O´Learys för att möta upp blandat folk från klubben där dem kommer titta på fotboll och äta revbensspjäll hela natten. Ja, jag är avundsjuk! Jag hade värsta beslutångesten. Jag ville verkligen följa med men så himla insatt är jag inte längre. Dessutom kommer man inte orka gå i skolan imorgon om man ska titta på matchen, så jag sitter alldeles själv här hemma och ångrar att jag inte följde med trots att jag vet att jag har gjort rätt val. Jag är liten, ynklig och tycker synd om mig själv =P Jag har inte ätit någon middag heller för det blev ingen söndagmiddag hos morfar ikväll.

ååååh, vad synd det är om mig!! ;D

Nya bilder

Datum 2009-02-01 Klockslag 19:13:14

Det har varit dags att skriva ut och sätta upp nya bilder länge nu, sen i somras faktiskt. Igår tittade jag i lite mappar på datorn och skrev ut fem A4 med bilder. Det blev inte så många foton som jag hade velat och anledningen är att det gått så lång tid sen jag senast uppdaterade väggen. Hade jag skrivit ut bilder direkt efter sommarn hade det nog blivit många fler, nu blev det bara 11 från heela sommarn. Lite syskonbilder, bilder från Pride, jul, nyår och dansen åkte upp iaf.


[Klickbara bilder]
På andra fotot ser ni vilka bilder som är nya.

Det är lite roligt att jämföra bilderna. De tre första arken är bilder på klassen, nästa två är bilder från gården och de sista två är det mycket bilder på släkten. Jag skulle vilja ha haft ett helt ark med bilder från Thailand där mellan klassen och gården, det var ju faktiskt drygt två månader jag var där totalt. Man kanske ska orka rota i alla dem mapparna och sätta upp ett ark med dem bilderna där i mitten..

Svart, vit och röd

Datum 2009-02-01 Klockslag 18:52:30

Art Club i färgerna Black och White. Det röda nagellacket är OPI an affair in red square.
Fint jag har slagit i ringfingret va? Näe usch, jag har fortfarande kvar märket men nu dröjer det inte länge innan det växt ut.
Jaa vad ska jag säga om det här då.. Jag målade det i slutet av oktober förra året så det är ett tag sen. Jag mätte inte direkt hur jag skulle måla strecken så det är lite ojämnt men men.. Jag var/är ganska nöjd men det går att göra bättre speciellt nu när jag blivit mer stadig på hand.


[Klickbara bilder]
På den andra bilden här har jag prövat en annan design på tummen. Den blev helt okej men jag hade den bara på tummen. Och på långfingret ville jag bara testa om den röda och lila passade ihop.
Den gröna på tummen är Chg Outta Bounds och den lila är... Chg Cowgirl up kanske, jag är osäker.
RSS via nybloggat.se