För mkt tv!

Datum 2006-09-18 Klockslag 23:05:25
Jag tittar alldeles för mycket på tv! Jag följer bara tre program eller bara och bara d kanske är mycket?
Grey's anatomy, Desperate housewives och Joey är dom tre serier jag följer iaf... Men så fort jag får tid, vilket jag egnetligen aldrig har, sätter jag på tvn och tittar på något skit i en timma eller två.

Idag har jag kollat på orange county choppers killarna (inte så mkt att se)... American choppers heter programmet och går på discovery channel. Ett väldigt bra program för dom som är intresserade av
motorcyklar och d är jag! Designen är väl d som är häftigast och mest intressant men d är ett rolit program.

Självklart har jag tittat på Idol också! Jag tycker att alla var jätteduktiga men dom jag ville skulle vinna var Jessica (som kom till final!) och Emma (som dock inte kom till final :( )

Ett tredje program jag tittade på idag var extreme homemakeover. Jag tycker om de sorgliga historierna som alla familjer har... Så tycker jag om och se hur snyggt d kan bli (ibland fult) En sak jag har funderat på över d programmet är hur bra dom där husen egentligen blir...När dom går på golvet innan d stelnat och när dom slipar saker i samma rum som dom målar ... All el.... Hur bra blir den dragen osv. osv. En annan sak jag har tänkt på är barnens rum. Dom blir så himla specialiserde på vad barnen tkr om och deras ålder... Men om några år när dom är 12-13 och inte tkr om prinsessor längre. Då är det inte så himla kul o ha d rummet längre... Visserligen får dom ett helt hus att bo i istället för ett som är helt förstört men ändå.

Som ni märker så tittar jag way to much on television...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS via nybloggat.se