Jag är avslöjad?

Datum 2008-09-30 Klockslag 22:42:50
Jaa, det här kan man ju tolka på lite olika sätt beroende på vem man är som läser men jag är ta mig tusan avslöjad! Eller, näe jag vet inte föresten. När är man avslöjad? Hmm, jag ska grubbla lite på det, vad tycker ni? Vet alla eller vet någon?

Grubbla det ska jag göra i sängen med min sov-spellista och tända ljus. Gonatt
Pöss


Johanna du är världens bästa och jag älskar dig! You can do it!

Lämnad vid altaret

Datum 2008-09-28 Klockslag 00:34:54
Jag måste skriva när jag fortfarande har känslorna och tankarna kvar så jag har pausat filmen för att skriva lite snabbt igen.

Jag har inte förstått mig på det här med bröllop än, kanske kommer jag att göra det en dag, kanske inte. Men något jag har förstått är att det måste kännas förjävligt att bli "lämnad vid altaret". Att vara den som inte ballar ur och är taggad till tusen, står där med alla kläder, blommor och smink och så tänker den andra inte komma eller dyker inte upp.
Man har släppt allt och är redo att ta ett stort steg men den som bär upp en finns inte där och man faller pladask. Där står man upppiffad med massa gäster som tittar på en när man faller.

Näe blää, Big får ta och fixa det här nu!

Live sex!

Datum 2008-09-27 Klockslag 23:59:11
Hahah, jag sitter och tittar på sex and the city-filmen, där Samantha får se sex live. Och jag tänkte, fan vad sjukt det skulle vara om man själv fick det. Det var då det slog mig. Helgen hemma hos Angie för några veckor sen, tänk om paret vi spionerade hade haft lite rajtantajtan i vardagsrummet. Då hade jag ju faktiskt kunnat relatera till Samanthas upplevelse.
Hahah, jag undrar vad vi hade gjort om dem (paret vi spionerade på) hade satt igång när vi satt och spanade..

Tillbaks till filmen nu då.

Jag är för skön!

Datum 2008-09-25 Klockslag 00:07:15
Hahahah, det var nog den roligaste skoluppsatsen på länge. Det är såhär det ska kännas, roligt och inte det minsta pressande. Nu var det iofs lite press med tiden men resultatet.. mnäe. Jag ville bara ha något att lämna in som handlade om genus och det gjorde den. Sen kanske jag inte svarade riktigt på frågorna, so? Jag tyckte uppgiften var luddig, jag förstod inte riktigt vad förvirrade Pontus frågade efter och inte blev det bättre efter jag frågat.

Nu ska jag INTE sova. Jag ska fortsätta i samma tonårsrebelliska anda och sitta uppe ett tag till och bli trött och inte orka med skolan imorrn. Jag orkar inte med en massa krav och press. Jag ska läsa på om naglar och leka med mina nya dekorationspenslar =)

Värsta utmaningen!

Datum 2008-09-24 Klockslag 22:54:17
Nu ska jag verkigen utmana mig själv!
Om en dryg timme stänger inlämningen för genusuppsatsen vi har i skolan. Jag har inte skrivit något alls (vi fick uppgiften för ca tre veckor sen)! Jag har pratat lite om den med kompisar och en pedagog men inte mer än så. Först tänkte jag skita i hela grejen men det är verkigen inte min stil. Så nu ska jag göra det hela lite roligare. Jag har levt loppan ikväll och inte stressat mig ett dugg över denna bajsuppgift.
Om 6 minuter så ska jag sitta här i en timme och knåpa ihop något. Målet är att ha gjort uppgiften och få minst G.

Ska hämta något att äta,
Pöss

Btw, jag är fett peppad =D

Yoga hit och dit

Datum 2008-09-23 Klockslag 00:00:13
Nu tänkte jag dra igång med yogandet igen. Körde imorse innan skolan, hur skönt som helst!
Jag pillade ihop en liten mall till min träningsdagbok för någon dag sen också. Ska skriva ut den och fylla i varje dag. Täntke sätta upp den på något bra ställe så man ser den ofta och blir peppad att fylla i den.


Lite fjantigt med färgerna kanske men det blir mer överskådligt så.

Gonatt sötisar,
Pöss

Det spökar..

Datum 2008-09-21 Klockslag 01:38:30

Aaaah, vad läskigt!! Jag blundade i några snabba sekunder, det lät från brorsans rum och jag blev helt förvirrad. Jag fattade inte var jag befann mig, vad som hände eller var klockan var! Usch, fett spooky ;)

Elverket paartyy!

Datum 2008-09-21 Klockslag 01:25:58
Fasiken vad trött jag är nu. Skulle kunna somna här på skrivbordet. Kvällen har varit riktigt najs, en riktigt bra start på höstgiggen. Det kunde inte varit bättre tänkte jag säga men det kunde det. Min allra finaste sötaste Johanna kunde inte jobba för hon skulle iväg på avskedsfest =/ Men hon kom förbi och jag fick min dos av pussar och kärlek =) Hon är underbar ;)
Juste får inte glömma berätta att Angie kom och överraskade mig också =) Då blev jag riktigt glad, med sig hade hon även sin pojkvän Mattias, hans kompis Tobias och vår klasskompis Jonas.


Näe man kanske ska sätta på en film och lägga sig i sängen och somna med sminket.. Jaa, det låter slappt och skönt!
Pöss

Taggad till tuusen

Datum 2008-09-20 Klockslag 11:46:17
Wohooo! Det är Live E ikväll! Ett litet musikevenemang här på Lidingö där olika band som vill synas får chansen att uppträda. Vem ska jobba? Jo EVA! Är så jeefla taggad. Hoppas på att det går bra för banden och att det kommer mycket folk.

Nu är det nog dags att kliva upp om jag ska hinna äta, duscha, städa, lacka om naglarna och göra iordning mig innan det är dags att jobba. Får se om det blir något mer inlägg om inte kan ju dom som känner för det komma förbi Elverket på lidingö mellan 19-24.

Pöss

Närhet!

Datum 2008-09-20 Klockslag 01:56:31

Det där jäävla beroendet av närhet, det tar hårt på mig. Jag vill varken ha pojk- eller flickvän bara närheten som ett förhållande (oftast) ger. Kåt, det är väl kanske det rätta ordet hahah. Det känns flummigt och skriva det här eftersom min käre mamma antagligen läser och min kusin på 22 bast och många av er går i min klass. Men anyway..

Jag har fått mig en rejäl dos av närhet ikväll. Gården äger ;) Men nu är det så att det slutade på fel sätt. Det är ju jag som ska gå nöjd därifrån, inte tvärtom. Det är jag som kaxigt ska gå och lämna någon stackare trånandes efter mer. Så blev det inte ikväl och fan vad det störde mig! Bara därför var jag tvungen att smsa min flicka Johanna som jag saknar så. Men hon hade slut på pengar, faaaan. Nu sitter jag här ensam utan hennes fina sms och två pojkar som är "mätta och belåtna" några hus bort..


Skrivet med glimten i ögat och ni får tolka preeecis hur ni vill ;)
Läggdags för denna lilla tös,
Pöss

Footloose!

Datum 2008-09-18 Klockslag 15:31:59
Jag ska se Footloose ikväll, sådeså!

Snygga Brolle har tagit över äckliga Måns Zelmerlöws roll i musikalen!

Fotograf Håkan Larsson

Nu bubblar det över..

Datum 2008-09-18 Klockslag 00:44:50

Anledningen till det är väl att jag är trött, som vanligt.

Jag är typ arg, ledsen och irriterad. Jäävlar vad trött jag är, jag borde gå och lägga mig men jag måste borsta tänderna och jag orkar veeeerkligen inte! Och det känns fett onödigt att gå och lägga sig när jag kan vara uppe hur länge som helst eftersom jag inte har skola imorrn.

Jag fattar inte hur mamma orkar! Det gör hon uppenbarligen inte, det ser ut som en svinstia här hemma. Jag orkar inte ens laga middag en dag i veckan och då ska hon sortera, vika och hänga tvätten, ta hand om disken, maten och städningen 24/7. Uusch jag ska aldrig skaffa barn! Jag ska bara ta hand om min egen skit. Hemma hos andra går det bra, och när jag jobbar eller praktiserar men hemma så sjunker energin och humöret direkt.

Så fort jag kliver in i hallen så blir jag genast på sämre humör. Det här låter töntigt men det är som att lägenheten är laddad med dålig energi. Jag vill inte vara hemma. Det är ständigt tjat om städningen och middag. Middag är något vi bråkar om konstant känns det som.

Jag orkar fan inte ens komma fram till det jag skulle och förklara det hela ordentligt. Inlägget blev konstigt och osammanhängande. Baaaaaajs!!

Åka eller inte åka?

Datum 2008-09-16 Klockslag 23:10:43
Måååste bara skriva av mig!
Jag längtar inte till Thailand, inte alls. Det är så himla skönt, att kunna känna "åh jag vill stanna här". Förut så var jag som en katt med vatten, gjorde allt för att komma härifrån, hatade Sverige. Nu uppskattar jag verkligen det jag har mycket mer. Visste skulle jag inte banga på att åka till Thailand men det är inget mål eller något jag verkligen kämpar för att kunna göra. Jag trivs som fisken i vattnet här.

När jag läser/hör om andra som åker till Thailand kommer känslorna tillbaka. Det var verkligen en underbar tid. Det är då jag vill tillbaka, jag vill åka direkt. Ännu jobbigare är det när någon har varit i Pattaya. Då har dom ju sett och upplevt samma grejer som jag har. Dom får ha dom underbara känslorna, inte jag. Men det jobbigaste är att dom får träffa alla de människorna som jag saknar och inte får träffa! Jag går nästan sönder, jag sitter här och vrider och vänder på mig, blir arg och frustrerad. Om inte jag kan/får/vill vara där får ingen annan det heller! Själviska tankar? Absolut men det är mänskligt och förståligt att jag känner som jag känner. Jävligt jobbigt dock.

Bokstavligt talar spänner jag hela kroppen och försöker teleportera mig dit så jag får ha allt för mig själv!

Hur ska det gå att sova nu då.. Jäävla Kissie (
http://kissies.se)

Jag vill hitta glöden!

Datum 2008-09-14 Klockslag 17:54:39
Det var ett tag sen jag skrev det men det gäller fortfarande. Det blir något inlägg då och då. Men jag fotar fortfarande lika mycket så det finns saker att visa och berättelser som hör till. Någon gång ska ni väl få ta del av det också men det blir när jag hittat glöden igen.


Pöss

Jag är bekväm!

Datum 2008-09-14 Klockslag 13:44:04
Jag sitter ju här och har jättemysigt, ensam hemma. Kekar godis, chips, ostbågar och dricker läsk. Najs musik, tofflor, slösurfar runt på internet, lär mig nya spännande grejor.
Inte fan vill jag klä på mig och lämna detta paradis och bege mig ut i kylan för att äta lunch(när jag dessutom precis ätit själv).

Det är väl det mest självklara på denna jord?! eller?

Typsnitt/fonts

Datum 2008-09-11 Klockslag 15:11:49
Fan vad arg och irriterad jag är nu!!! Jag omformaterade ju datorn för ett tag sen nu. Något jag glömde var att spara alla typsnitt/fonter som jag laddat ner. Det var måånga, säkert trettio stycken. Jag kommer ju inte ihåg vad dom heter. Inte ens mina favoriter kommer jag ihåg =/

Fan fan faaan!

Tack för kommentarerna!

Datum 2008-09-10 Klockslag 23:06:21
Jag ska egentligen sova men jag måste bara säga tack!

Har ju varit sjuk (om någon missat det) och inte suttit vid datorn alls. Skulle bara göra en lite snabbcheck på internet och när jag loggade in så fick jag se att jag fått massa nya kommentarer. Jättekul ju! Fortsätt så =)
Sorry till Sarah och Steffi(tror jag det va) vette tusan hur det gick till men lyckades radera era kommentarer =/

Sooova!

Btw, jag är väl så gott som frisk bara det att jag låter som en lesbisk spanjorska eller som om jag kommit in i målbrottet, lite olika beroende på vem man frågar. För tillfället har jag knappt någon röst kvar, den har succesivt försvunnit under kvällens gång ;P

Pöss

Varför dålig uppdatering?

Datum 2008-09-08 Klockslag 17:06:11

Det har inte hänt något här på tre dagar, tråkigt va? Jag lyckades dra på mig en förkylning i fredags. Ha idrott i regn med för lite kläder var ingen höjdare. Att jag sen envisades att köra gärnet på dansen gjorde det inte bättre. Upp tiiidigt på lördagen och hjälpa mammas ex med en utförsäljning i regn och kyla. Samma sak dagen därpå(igår). Inte så konstigt att jag har ont i hela kroppen, snorar, hostar och har huvudvärk idag. Jag hatar verkligen att vara sjuk!

Imorron vill jag verkligen vara frisk för då ska vi spela in filmer i skolan. Tveksamt om jag kommer fixa det dock. Jag ska nog ta det lugnt imorgon också. Men jag vill verkligen, annars får jag ringa och peppa min grupp och hoppas att dem gör sitt bästa.

Hur är det med er då?
Har ni några bra tips så jag blir frisk snabbare?

Kylan tar överhanden, bäst att krypa ner i sängen igen.
Inga snoriga pössar idag.



Update: 17.14
Har jag missat något kul i skolan?
Hur var psykologi lektionen?

Oh, Happy day!

Datum 2008-09-05 Klockslag 16:02:28
Jag är sådär töntig glad och jag vet inte varför. Fast om jag nu tänker efter så kanske jag vet.. En blandning av följande:
- Jag ska fota Angelica och hennes pojkvän Mattias idag.
- Dansträningen drar igång ikväll.
- Jag upptäckte massa fina bilder som låg kvar på kameran.

Vi får se om det händer något mer här ikväll, det är ju lite annat planerat.

Bloggdesign hit och dit

Datum 2008-09-04 Klockslag 22:20:23

Bloggdesignen jag gjorde till min danslärare är den snyggaste jag gjort. Dels för att bilderna på henne är väldigt snygga men också för att det var något jag kände för när jag gjorde den. Jag ville så gärna göra en design till henne, "det kom från hjärtat" ;) Det var inget jag tvingade fram. När/om det är så att man måste tvinga fram något så blir det inte lika bra. Det gäller allt, dansa, rita, en uppsats, allt skapande. Man vill ju känna för det man gör och kunna känna efteråt att det man gjorde var bra.


Det här är inget personligt mot någon ang. bloggdesign. Det var bara något jag ville skriva.


Nu ska jag gå och lägga mig, den tidigaste sänggången i år!
Pöss

Panel i mitt rum?

Datum 2008-09-03 Klockslag 23:42:16
Jaa, det kanske vore något. Jag vill ta tag i mitt rum nu. Dom blåa fiskmåsarna på den rosbeigea bakgrunden SKA bort! Näe usch, någon fin färg ska det bli och sen vill jag sätta upp någon slags panel som gör att jag kan fästa mina hyllor ordentligt. Nu lutar dem nämligen, och man kan inta ha något tungt på dom.

Jag har en massa foton utskrivna som sitter på väggen också. Ska köpa stora ark som jag kan fästa dom på så det är lätt att ta bort om man skulle vilja det. Nu måste man ta bort varje foto för sig. Det är drygt hundra stycken, så det blir lite jobb.


Jag somnar vilken sekund så jag säger gonatt nu, Gonatt
och pöss

Stora pojkar

Datum 2008-09-01 Klockslag 23:28:04
Jag var på gården idag, gled runt och spelade lite trummor. Det var inte det jag skulle berätta om. Jag ville skriva ett litet tack-inlägg igen..

Det var två fina pojkar som "försvarade" mig idag. Så himla fint, jag blev jätteglad! Det började bli jobbigt och det var tydligen svårt att förstå och då var dom båda två snabbt där till min undsättning. Dessa två pojkar känner jag sen tidigare och det som hände var inget speciellt överdrivet men dom var ändå där för mig. Tack!

Grey's Anatomy

Datum 2008-09-01 Klockslag 23:04:12
Förbered er för säsongstarten! Det kommer att hända grejor. Spännande grejer, mmm.
Jag har precis tittat på de fem sista avsnitten från säsong 4. Dom kom ju lite efter pga. strejken. Men halleluljah vad bra dom är!



Åh, jag vill ha säsong 5 nuuu!

Lite update

Datum 2008-09-01 Klockslag 18:22:21
Den här sommarn har jag busat. Busat med små meddelanden och tekniska prylar utanför en grannes dörr =) Det kommer ett inlägg om det.

Jag har också explimentelat med massa nya nagellack som jag fick hem i somras.
Kommer antagligen lite bilder på det.

Igår jobbade jag, Ellen, Amanda och Angelica på Willys. Räknade en jäkla massa varor. En jäkla massa pengar blir det också.

Idag på Psykologilektionen satt jag, Jenny och Jonas och läste sexnovell.

Lyssna på det här!

Datum 2008-09-01 Klockslag 17:19:35
Var just inne på min danslärares blogg där hon tipsade om sin granne Samson.
Jag var inte långsam att klicka mig in på hans myspace. Jag föll direkt! Så nu tycker jag att ni också ska lyssna på hans låtar och bara njuuta ;)

Ni hittar hans Myspace här:
http://www.myspace.com/samsonforpresident

Pride bilder!

Datum 2008-09-01 Klockslag 16:34:36


Och vad bra jag känner mig nu! Nu har jag börjat ta tag i och styra upp saker. Det här inlägget är en liten grej.
Jag kände för att fixa scenbilderna så nu har jag gjort det.
Det ösregnade men det var ändå jättekul. Fast jättekul är kanske att överdriva.. Det var ju ett tag sen nu. Andreas i Alcazar äger. Fasiken vad jag älskar honom. Riktigt kåta och perversa kommentarer fick
Ellen och Towe stå ut med ;)
Jag tycker inte om Bwo så det var inge speciellt men Ell och Towe gillar dom (läs Martin Rolinski)..


Jag lovar mycket inlägg men det kommer faktiskt att dyka upp fler bilder från Pride här. Kommer väl i veckan någon gång.

Sex inlägg

Datum 2008-09-01 Klockslag 00:55:09
..har jag på g, sex olika saker att skriva om. Men jag lyfter ju aldrig på arslet! Nu ska jag sova så nu är inte rätt tillfälle. Det finns alltid ursäkter. Det är inte som att träna eller städa, något man inte har motivationen för eller inte vill göra. För jag vill skriva och berätta men.. det är något som sätter stopp, jag vet inte vad det är men det blir ju aldrig av.

Och nu har jag kommit på fyra saker till som jag vill dela med mig av här på bloggen.
Jag blir så trött på mig själv!

Pöss
och godnatt



Ännu ett f*cking textinlägg, jag skulle ju fixa bilder! TRÖTT på mig själv!
RSS via nybloggat.se