Kolla här vad man kan göra!

Datum 2007-11-17 Klockslag 11:42:47
free music

Take my poll!


Listan med musik pillade jag ihop lite snabbt på deezer. Väldigt smart ju. Jag vet att det är många som skulle tycka det var trevligt med musik på bloggen men man vill ju inte att den alltid ska finnas där i bakgrunden. De flesta vill att läsaren själv ska få välja om dom vill lyssna på musik eller inte.
Så här har jag nu valt ut några låtar som spelas hemma för tillfället och om ni vill lyssna så kan ni själva välja en av det låtar jag valt att lyssna på.
När ni skapat ett account så är det bara att leta reda på det låtar ni vill ha med i er spellista. Klappat o klart så kan man klicka på en knapp "BLOG" då får man upp en HTML-kod. Den klistrar ni alltså in i ett inlägg (här på blogg.se)genom att klicka på HTML-knappen som finns bredvid "ladda upp bild" och "skapa länk" knapparna.
Då får ni en musiklista i inlägget.

Dagens..

Datum 2007-11-08 Klockslag 16:29:17
Jag försov mig imorse, eller rättare sagt jag snoozade alldeles för länge. Så jag hann varken duscha eller käka frukost. Men jag hann ha i hårspray och mammas vax i håret, det var frukansvärt elektriskt imorse.

Dagen har ändå varit helt ok. Jag köpte frukost vid tunnelbanan och satt och knaprade i mig under Svenska A lektionen. Jag bestämde tid med kuratorn i tisdags och idag var det dags. Det kändes rätt skönt att få snacka lite, inte om något speciellt men bara lufta av sig. När jag hade pratat färdigt med henne tog jag kameran och fotade skolan då några i klassen ville ha foton på skolan att sätta upp i ramar i uppehållsrummet som dom ska göra om. Jag sitter och redigerar några av dom nu, kanske visar upp någon sen. Sen var det bara Engelska A kvar eftersom vi hade halvdag idag. Väldigt skönt!
Var på stan med Angie efter vi hade käkat lunch i skolan, vi kollade på lite skor men jag köpte inget, ska shoppa på lördag med lillebrorsan =)

Nu är jag hemma och ska vara barnvakt om en timme, jag orkar verkligen inte det. Jag tar hand om tre jättejobbiga killar på 3, 5 och 6 år. Det känns som att dom inte haft några föräldrar och inte fått någon uppfostran alls. Dom skriker och bråkar hela tiden, kastar mat på golvet och på varandra, kissar bredvid toaletten med flit, tar sönder saker med flit m.m m.m
Jaja, jag är ju inte barnvakt varje torsdag längre utan bara någon gång då och då. Jag får tänka positiv att jag lär mig någonting varje gång jag är där och att jag får pengar (som jag verkligen behöver nu). Jag har ju ingen inkomst nu för tiden =/

Näe nu måste jag käka mellanmål.


Peace
MiNi

Här finns hjälp ang. Blogg-layout!

Datum 2007-11-05 Klockslag 22:58:30
Yes du läste rätt!
Dom som inte riktigt hajjat det här med hur man kan ändra färg, form och bild på bloggen kan få hjälp.
Och den får du utav mej. Lämna bara en kommentar med mail eller bloggadress så ska vi nog kunna fixa något ;)

Eftersom jag för drygt ett halvår sen inte hade så mycket för mej så prövade jag mej fram med o ändra koderna i stilmallen och efter några timmars experimenterande så fattade jag hur det hela funkade. Så nu hjälper jag alla som vill ha hjälp med deras bloggar.

Själv har jag ju återupptagit bloggandet för endast några dagar sen så jag har inte hunnit ändra särskillt mycket på min egen blogg men det kommer inom sin tid.

Det finns hjälp att få här iaf =)




Peace
MiNi

Det här tjaffset om mopeder

Datum 2007-11-05 Klockslag 22:15:35
bara fortsätter..
Jag har aldrig velat ha en moppe och jag trodde det var väldigt uppenbart men tydligen inte eftersom min mamma köpte en till mig i April. Då tänkte jag om, tänkte att det var rätt smart att ha en moppe o ta sig fram med, bla till alla kompisar och till dansen. Så jag sa att jag ville ha den och skulle ta körkort och till min stora förvåning så gick jag med på att betala bensinen och försäkringen själv, det var krav från mammas sida annars skulle jag inte få den.
Jag gick moppe-kursen, klarade "uppkörningen", skrev dom fyra första testen och insåg att man kanske åtminstone skulle öppna kursböckerna =P Jag pluggade o pluggade men gjorde aldrig det riktiga provet och sen drev tiden iväg, det blev sommarlov, jag glömde bort allt och under den här tiden har några trevliga människor slagit sönder backspeglarna, snott batteriet, bakdäcket, avgasröret o sparken.. Fan va irriterad jag blev.
Sen dess har jag insett att jag inte kommer orka antstränga mig och plugga om allt och laga moppen o blablabla.

Så idag var den stora dagen att berätta det här för mamma (som lagt ut 10.000 på den här dumma presenten som jag egentligen inte ville ha från början). Vi har det knapert med pengar och jag får inget studiebidrag dels pga det. Mamma lackade på mig och blev jättearg. Det är inte särskillt förvånande, jag hade nog blivit lika sur. Grejen är att så fort jag tänker på det här med moppen får jag ångest och mår dåligt av det. Nu har jag iaf sagt till mamma vad jag tycker och sagt att jag kan fortsätta betala försäkring även då det inte behövs men så att hon ska "få igen" pengarna hon lagt ut.. Visst det är lite surt för mig men jag klarar mig på dom pengarna som jag får när jag sitter barnvakt.

Usch o fy för moppe bara massa onödigt jobb.. Iaf om verkligen inte vill ha en.

Big fat liar

Datum 2007-11-05 Klockslag 18:47:28
Jag ligger framför tvn och tittar på Big fat liar. En komedi med Amanda Bynes och killen från tv-serien "Malcolm, ett geni i familjen".
Det är en lagom töntig oseriös film man kan slötitta på en eftermiddag som denna.


Meningen var att jag skulle hem till mina kusiner men jag är så fruktansvärt trött och så var det sån skön stämning hemma så jag skippar nog det.
Jag och mina kusiner står varandra väldigt nära, ovanligt nära. Dom är som mina syskon och deras förldrar är som mina extraföräldrar. Fyra väldigt bra människor =) Dock har Emmeli flyttat hemmifrån nu =/

Nu får jag lite quality time med min kära lillebror. Han har hasat sig ut från sitt rum o dataspelande för att hänga med sin syrra ;)

När vi två blir en =)

Datum 2007-11-04 Klockslag 23:28:53
Har hängt med gänget som vanligt. Igår kväll så var vi hemma hos mej. Jag tyckte det var väldigt mysigt även om jag var aningens osocial. Vi spelade kort, sjöng singstar o tittade på film.
Och imorse så var vi duktiga och lagade fullkornsmakaroner med bacon, ägg och korv. Till det serverades paprika och tomat. Att dricka blev det vatten eller saft utan socker. Vi var väldigt nyttiga ;)

När alla kilat hem så städade jag och softade med nybränd musik på hög volym =)
Träffade en gammal klasskompis senare under eftermiddagen också, vi snackade om allt möjligt och käkade bullar och kladdkaka. Mums! Vi kom fram till en hel del saker o hon hjälpte mej på traven då jag är så jäkla blyg hela tiden och det ledde till något väldigt bra. Jag tackar och bugar =)
När jag ändå var i krokarna så sprang jag över till kusinerna och spelade kort i några timmar. Det är så skönt o bara glida över till dom o softa. Är så himla glad att jag har dom =)

Exklusivt: Hon har börjat igen!

Datum 2007-11-02 Klockslag 16:23:54
Jaa det ser så ut =)
Efter 7 månaders(!) uppehåll från bloggandet så tror jag att jag ska börja igen.
Jag har hjälpt en
dam med hennes blogg-layout och blev sugen på att börja blogga igen. Vi får väl se hur det går men några smaskiga inlägg ska jag väl lyckas avverka ;)

Håll utkik ;)
RSS via nybloggat.se