Dagens..

Datum 2007-11-08 Klockslag 16:29:17
Jag försov mig imorse, eller rättare sagt jag snoozade alldeles för länge. Så jag hann varken duscha eller käka frukost. Men jag hann ha i hårspray och mammas vax i håret, det var frukansvärt elektriskt imorse.

Dagen har ändå varit helt ok. Jag köpte frukost vid tunnelbanan och satt och knaprade i mig under Svenska A lektionen. Jag bestämde tid med kuratorn i tisdags och idag var det dags. Det kändes rätt skönt att få snacka lite, inte om något speciellt men bara lufta av sig. När jag hade pratat färdigt med henne tog jag kameran och fotade skolan då några i klassen ville ha foton på skolan att sätta upp i ramar i uppehållsrummet som dom ska göra om. Jag sitter och redigerar några av dom nu, kanske visar upp någon sen. Sen var det bara Engelska A kvar eftersom vi hade halvdag idag. Väldigt skönt!
Var på stan med Angie efter vi hade käkat lunch i skolan, vi kollade på lite skor men jag köpte inget, ska shoppa på lördag med lillebrorsan =)

Nu är jag hemma och ska vara barnvakt om en timme, jag orkar verkligen inte det. Jag tar hand om tre jättejobbiga killar på 3, 5 och 6 år. Det känns som att dom inte haft några föräldrar och inte fått någon uppfostran alls. Dom skriker och bråkar hela tiden, kastar mat på golvet och på varandra, kissar bredvid toaletten med flit, tar sönder saker med flit m.m m.m
Jaja, jag är ju inte barnvakt varje torsdag längre utan bara någon gång då och då. Jag får tänka positiv att jag lär mig någonting varje gång jag är där och att jag får pengar (som jag verkligen behöver nu). Jag har ju ingen inkomst nu för tiden =/

Näe nu måste jag käka mellanmål.


Peace
MiNi

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad fan är head?

Postat av: Anonym

och hur menar du att du ska ändra den? till vilket resultat?

2007-11-10 @ 12:15:41
URL: http://knottherese.blogg.se
Postat av: Anonym

men jag förstår inte hur det kommer att ändras, bara texten eller själva layouten?

2007-11-10 @ 18:28:53
URL: http://knottherese.blogg.se
Postat av: Anonym

okej, och hur ändrar man det? tänker itne ge ut något lösenord men skulle gärna ta emot beskrivningar på hur man gör :)

2007-11-11 @ 21:18:11
URL: http://knottherese.blogg.se
Postat av: amanda

snygg outfit :)

2007-12-02 @ 15:17:46
URL: http://aami.blogg.se
Postat av: Estelle

Mysiga skor!

2007-12-02 @ 16:06:15
URL: http://estelles.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS via nybloggat.se