Jag har ju mina små fix..

Datum 2008-07-02 Klockslag 01:43:12
Jag kommer aldrig glömma en mening som Ell sa för några år sen när vi diskuterade "talanger":

Jag är inte bra på något speciellt, eller alltså inget som jag verkligen kan säga Det Här Är Min Grej om.

Jagt känner lite så nu. Man vill ju vara riktigt bra på något. Sådär så att man skryta om det i smyg. Kolla vad jag kan, jag är lite bättre än vanliga döda, haha. Missförstå mig inte nu. Det är inte så att jag vill trycka ner alla andra utan det känns bra att inte vara "bara okej" utan istället vara MVG-bra. Förstår ni vad jag menar? Att man har ett ämne som man kan glänsa lite med.
Manikyr, smink, fota, bloggdesign. Jag kör lite på allt möjligt för tillfället men det är dom fyra som är aktuella nu. Jag prövar lite olika och försöker bli så bra om möjligt med den pepp och det intresset som jag själv har. Nu är det en kombination av smink och foto bara för att det var så roligt med Angelica. Men jag kan inte släppa taget om naglarna för det, ska ta och beställa lite nya lack imorrn tror jag ;P

Har ni något som ni känner att ni faktiskt är bra på? Kom igen skryt på(!), jag bojkottade jantelagen för länge sen!Nu ska jäntan sova. Sov sött och..
Pöss!

Kommentarer
Postat av: ell

Åh! Att du minns det :) Jag kan ju fortfarande säga att jag inte kommit på något än. Man är ju bra på lite av det mesta. Du är en extremt bra vän!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS via nybloggat.se