Första bilden på Angie

Datum 2008-06-29 Klockslag 22:52:01

Första "uppstyrda" plåtningen blev med min käre vän Angelica. Första gången som hon står framför kameran som "modell" också. Första gången jag sminkade någon annan än mig själv också. Mycket för första gången idag. Och det gick helt ok måste jag säga. Det finns lite grejer att bättra till nästa gång men vi fick till några bilder iaf =)

Konstruktiv kritik uppskattas!

Kommentarer
Postat av: jenny

jag tycker bilden är jättefin :) det är ett rött streck i hörnet jag antar att de hör till någon slags grafiti men får ja säga något så borde du antingen tagit med mer av de eller inget för när man tittar snabbt så ser du ut som du fått fingret me i bilden .. fast de kanske inte var meningen alls.

2008-06-30 @ 21:00:37
Postat av: Annie

Du skulle kunna beskära bilden för att få bort det röda strecket. Ögonen dras till det och inte till Angie.

Bilden är något mörk, men det kanske är meningen?Man följer ju inte alltid alla "regler" som finns. Ibland blir det ännu bättre att trotsa dem =)Annars är det JÄTTE bra! :)

Postat av: MiNi

Tack tjejer =)Det röda strecket har jag också tänkt på.. Jag skulle helt enkelt tagit bort färgen, ska göra det så fort jag startat om datorn nu.Annie: Bilden är lite mörk från början men sen ser det ju olika ut på olika skärmar också.

2008-07-03 @ 15:05:11
URL: http://stiiina.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS via nybloggat.se