Söndagmiddag!

Datum 2008-03-02 Klockslag 09:16:12

Mejlar lite fram och tillbaka med släkten och det blev tydligen ingen högläsning förra söndagen pga. att Emmeli inte var där. Ikväll så har hon sagt att hon finns på plats och jag hörde även en fågel viska i mitt öra att hennes bror tar me sig en flicka kvällen till ära ;)

Näe nu kör vi!

Hej Morfar, Inger, Mamma, Calle, Håkan, Lena, Frida, Therese, Dennis, Erik, Ylva, Emmeli, Max och Helene!

Veckan som har gått.
Dagarna generellt: Jag går upp eller väcks runt 9-11. Antingen tar jag en tallrik med mjölk och fruktmüsli eller så steker Nan ägg och bacon. Efter frukosten så är det antingen äventyr, plugg, datajobb eller "fri lek" som gäller. Middagen äter vi oftast hemma och det är Nan som lagar.

Måndag: En dag som gick i skolans spår. Jag pluggade matte hela dagen om jag inte minns fel. Kvällen spenderades hemma och till middag serverades något gott som Nan tillagat.

Tisdag: Efter att jag pluggat engelska på förmiddagen så gick pappa och jag ner till poolen. Första badet för året. Vi blev inte kvar så länge då vi skulle åka och hämta Nan på jobbet (skönhetssalong). Tre stycken på en moped åkte vi till Carrefour (internationell stormarknadskedja) för att storhandla mat. När vi var färdiga öste regnet ner men.. sånt är livet.

Onsdag: Det var meningen att jag skulle träna att köra mopeden i terängmark men regnet sen tisdagen låg kvar så det sket sig. Istället åkte pappa och jag på lite olika små-äventyr. 
      Vi åkte upp på ett högt berg där man kunde be till Buddha.
      Tittade in på ett jättefint hotell, Hotell Sheraton.
      Pattaya Park blev sista äventyret. Där åkte vi upp till 55:e våningen i ett torn. Därifrån kunde man sen åka en slags linbana ner eller liknande action-rullar, hålla i sig med händerna i en grej och "dingla" ner.

Pappa lagade middagen den här kvällen; Spaghetti med Laxsås *mumma*.
Första ute-kvällen började med att se Big Inzo (Vinzenzo Manzetti), en väldigt begåvad italienare som sjunger på alla möjliga språk. Vidare på min beställning bar det av till Lucifer ett discotek/nattklubb med live band. Ett hiphop golv och ett golv med mer latino fast ändå inte.

Torsdag: Lite plugg blir det varje dag, även denna dag. Annars satt jag nog mest framför datorn och pillade med lite allt möjligt.

Fredag: Själva dagen var inget speciellt inget jag minns. Men ute-kvällen kommer jag ihåg (Max, jag kan lära dig hur man gör ;)). Det blev en helkväll på Lucifer =D Pappa, Nan och jag var alla tre där.
Jag körde mina moves ;) och fick då sällskap av ett antal thaiare (ingen fara Max, dom gjorde inget dumt och jag hade mina livvakter både på scen och vid sidan av)

Lördag: Vi skulle ha åkt till en stoor marknad i Bangkok men beskedet om att det blev av fick vi för sent. Istället blev det att handla lite småsaker såsom mat och schampo. Vi tittade lite på tv och film, pratade språk och lärde varandra lite. Jag är en hejjare på thailändska nu ;)

Söndag: Pappa tjatar om att jag ska gå ner till poolen och sola, men jag vill inte, istället sitter jag här med bloggen och snart ska jag redigera lite bilder i nya Photoshop CS3.


Massa kramar och pössar på er allihopa!!Btw: en ny kategori;
Söndagmiddag. Kommer lägga högläsningen där varje söndag.


Kommentarer
Postat av: emmeli

hej gulle, har tagit del av ditt söndagsmeddelande nu. skriver ut d hos farfar å läser högt för alla:)

2008-03-02 @ 10:53:12
Postat av: Eva

ah va mysigt =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS via nybloggat.se