Jag vill krama min pappa

Datum 2008-10-30 Klockslag 14:33:06
Jag vill krama min pappa, jag vill att han kommer hem.
Han är inte död, han är inte borta. Han finns där men jag vill att han ska vara här, hemma.

Kaj-sa

Datum 2008-10-29 Klockslag 13:06:29

Kajsa ringde för ett tag sen =)
Han tyckte jag skulle blogga lite idag.

What Am I To You?

Datum 2008-10-29 Klockslag 11:01:31

Erik (lillie från jobbgänget på gården) öste komplimanger över mig i måndags. Jag blev så himla glad och mållös. Jag hade inte riktigt förväntat mig att han skulle säga något sånt om mig.
...Och vad var det jag skulle komma fram till nu då? Jo men, "What am I to you?"
en låt av Norah Jones. Man betyder mer för folk än man kanske vet och det finns defentivt dom man tar för givet vet betyder något för en själv. Det är viktigt att berätta det, så dom vet att man uppskattar det dom gör. Dom personerna blir ju väldigt glada om inte annat.

Bild från Thailand

Datum 2008-10-29 Klockslag 01:11:21
Vattengäldje, nyår i Thailand
Vattenglädje, nyår i Thailand
Foto: Kenneth Sigurdsson
Källa:
Metrophoto

Jag hittade den här bilden i Metro idag.
Det högg till när jag såg den. Jag trodde det blivit bättre och det har det också men det känns fortfarande jobbigt. Kanske är det jobbigare nu när brorsorna är där. Jag vill ju dit, det är väl dags att inse det. Jag diskuterade med min käre lillebror igår om att åka dit tillsammans nästa år. Vi ska försöka övertala pappa att vi ska få åka dit i April nästa år och vara med i vattenkriget =)

Underbara natt

Datum 2008-10-28 Klockslag 13:31:52
Den här natten har varit så jäkla bra! Näe, jag har inte haft sällskap, inget perverst nu ;)
Kom hem efter en sjuukt tråkig kväll igår, allt var bara fel. Jag satt och snackade med mamma i två timmar sen somnade jag nästan på köksbordet. Borstade tänderna, satte på min sov-spellista, bäddade sängen, tände ljus och la mig. Mysigt!
Vaknade klockan 12 med ett leende på läpparna, bra drömmar var det också. Klev upp satte Pearl Jam på högsta volym och gjorde lyxfrukost.

Jag vill att den här dagen ska fortsätta såhär!

Uppsats på 15 min!

Datum 2008-10-19 Klockslag 23:44:59
Jag har gjort det förut och tänker göra det igen.
15 minuter har jag på mig denna gången och lite anteckningar att skriva efter.

Wihoo!Update: 00.29

Näe, det där gick ju inte lika bra som sist. Jag överskattade mig själv. 15 minuter var lite för kort tid, även för mig ;) Jag känner mig inte nöjd, jag kunde gjort det mycket bättre med 15 minuter till.
Men det som gjorde det riktigt jävligt var att Fronter inte ville funka. Jag kunde logga in men inte komma in i mappen. Så jag får snacka med Pontus och fråga om han ändå vill ha uppgiften eller om jag ska slänga den..

Bara så ni vet..

Datum 2008-10-19 Klockslag 15:18:02
Det är fucking skola imorrn!
På fredag är det höstlov!
Bara så ni vet..

Betydelsefulla människor!

Datum 2008-10-19 Klockslag 13:06:31
Nu fick jag en såndär bloggidé igen och nu tänker jag skriva den ;)

En del personer har en fängslande personlighet. Någon som sticker ut ur mängden och får en att bli varm när man tänker på den och aldrig kommer glömma. Tänkte skriva upp några från jobbgänget.

Min alldeles egna underbara Johanna!

En tjej som inte känner till ordet fördom, ger alla en chans och försöker alltid se allt från den positiva sidan. En tjej med skinn på näsan, säger vad hon tycker utan att såra någon och alla tycker om. Johanna har en snygg kropp och är riktigt sexig också ;)

Charmiga Patric
En ung man i sina bästa år ;) Han har sina problem men oj vilken charm. Det är helt otroligt, han kan charma precis vem han vill! Mystisk, snygg, charmig, busig och bad boy gör Patric oförglömlig. Snäll är han ockå, det får man faktiskt inte glömma.

Henrik
Han är busig och påhittig, man tänker inte på att han är mycket äldre. Han är omtänksam. Sen tror jag att han har den där charmen som Patric har, men inte på samma sätt, mer vuxet. Han betyder mycket för mig och det tror jag beror på att han blivit som en manlig förebild för mig (blir så när man aldrig träffar varken far eller storebror).

Ni som läser det här och inte står med:
Ni betyder jättemycket för mig också, tro inte att ni är bortglömda. Alla tillsammans gör dessa kvällar underbara. Hjärtat tar ett glädjeskutt  varje gång jag ser någon av er.

Tack för att ni finns!

Hon är tillbaka! ..kanske ;)

Datum 2008-10-19 Klockslag 11:10:43
Jag måste berätta om ett litet "dilemma".

Jag skriver ju knappt några inlägg här längre, vilket jag tycker är lite trist och taskigt mot er läsare. Och jag har faktiskt saker att berätta och saker som jag kommer på att "åh, det här ska jag skriva i bloggen" men det blir liksom inte av.
Igår var det Live E på elverket här på Lidingö och självklart jobbade jag. När jag kom hem preppade jag Ipoden och vände ut för en promenad och då tänkte jag på bloggen. Jag ville berätta om kvällen, allt bus och gos. En riktig toppenkväll som jag vill dela med mig av men på något sett ändå inte. Jag vill berätta hur kul jag har haft det men jag vill också att det ska vara något eget, något som stannar hos jobbgänget. En annan grej som också gör att jag tar bort hela inlägget eller inte ens börjar skriva på det är att jag kan liksom inte göra kvällen rättvisa. Jag vill att ni ska förstå den underbara känslan jag har och stämningen som är på topp och veta hur goa alla människor är.

Jag ska försöka bli bättre, vi får se hur det går.. Kanske ska jag börja med lite fler bilder..
Som sagt vi får se helt enkelt..
Pöss

Klicka klicka klicka!

Datum 2008-10-16 Klockslag 18:06:40
Såna här inlägg sägs vara bland dem sämre men här kommer ett iaf.

Jag är ledsen att jag inte uppdaterar, jag har annat för mig och vill, orkar eller har inget att skriva om.

Hahah, nu har jag helt tappat tråden, surfade runt och försvann i cybervärlden. Kom på nu att jag höll på att skriva inlägg här men det får räcka såhär...

Bajs på er alla ;)

Ungdomsledare sökes =)

Datum 2008-10-10 Klockslag 12:24:40
Tjoho, jag lever men det är knappt. Näe då, livet tuffar på i vanlig ordning, nästan i alla fall.
Praktik den här veckan, jag praktiserar på fritidsgården som jag hänger på på kvällarna. Asnajs är det.

Vad har hänt den senaste tiden då?
För någon vecka sen hade jag två miniplåtningar med Angelica och Jonas. Så där finns det lite bilder att pilla med och så småningom visa upp.
Massa nya nagelbilder, det är en del på lager nu.
Jag har presenterat Angie och Edde för varandra. Anledningen? Jag tycker dom ska uppträda tillsammans! Angie sjunger och Edde spelar akustiskt. Jag tror det kan bli fint om inte annat är det bra träning för Angie att sjunga på scen.
Mammsen har fyllt år och jag har städat hela lägenheten, jääättenoga!
Jag har ringt till
Samson för att boka honom till en spelning med lite olika band. Han var sjuukt trevlig. Synd dock att vi inte har budgeten så han kan spela =/

Nu måste jag packa det sista, städa undan i köket och sedan skynda till gården. Jag ska nämligen följa med till Borlänge som ungdomsledare. Gården har ett sammarbete med en annan fritidsgård där uppe och nu ska vi åka och hälsa på dom. Två fritidsledare, 12 ungdomar och jag.


Jag kommer hem söndagkväll så massa pössar och ha en riktigt trevlig helg!

En fasad..

Datum 2008-10-01 Klockslag 21:36:46
Hur orkar man hålla humöret uppe om man sover fyra timmar per natt och äter en gång om dagen, ens mamma aldrig är hemma, man kan inte träffa sin pappa och syskonen alltid har fullt hus med jobbiga kompisar, skolan suger...
Det funkar liksom inte i längden.


Fucking jävla orientering imorrn, yeey!
Nu ska jag lägga mig och sova igen, gonatt
RSS via nybloggat.se