Sjätte året med dans

Datum 2009-02-15 Klockslag 17:21:30

Samlade ihop mina showprogram från mina dansshower genom åren när jag städade idag.

Jag har dansat i fem år nu, här kommer min danshistoria..

2004
Jag gick nu i samma klass som min barndomskompis Ellen och började dansa med henne. Den första showen kommer jag inte ihåg mer än att jag var fruktansvärt nervös! Höstterminens show gick bättre, jag gick fortfarande i en nybörjargrupp och var inte speciellt duktig.

2005
Vårterminen har jag inget showprogram för så jag minns inget. Till hösten gick jag iaf i en fortsättargrupp (F) och utvecklades jättemycket. Jag hade mycket bra självförtroende och ville att alla skulle komma och titta på showen. Jag stack ut från gruppen så det var dags att gå audition och komma in i F+.
Jag tror att det var det här årets höstshow som jag för tredje och sista gången glömde springa in på scen, usch som jag grät. Skrattar åt det nu men tänk er att se hela gruppen stå där på scen utan en själv och familj o släkt sitter i publiken.

2006
Jag kom in i F+ och dansade charlestone för första gången, det var klurigt. Vår grupp hade också finalnumret det året vilket var väldigt häftigt för tidigare hade det bara varit högre grupper som hade det. Den här hösten gick jag även en kortkurs på lovet där jag fick dansa med mina två förebilder, Sofia Bisa och Celina Rydén. En av dagarna var det bara jag som kom så jag fick dansa själv med Celina. Hur coolt var inte det! Hon berättade om en ny grupp hon skulle starta och hon ville att jag skulle gå där. Wow!

2007
Våren 07 startades den här gruppen (Feminine Vibe) och jag hade anmält mig till den. Det var sjuuukt jobbigt, efter första lektionen ville jag bara dö (
läs om det här). Det var första terminen jag gick i två kurser och mitt minne är inte det bästa. En jobbig termin men det gick väldigt bra ändå. Till hösten slutade jag i F+ och började i en till streetgrupp hos Celina istället. Tung street var inte min grej, det gick mycket bättre i Feminine Vibe som är lättare, ”tjejig” street.

2008
Trots att det gick så dåligt i streetgruppen fortsatte jag i den (om jag minns rätt). Feminine Vibe gruppen gick jag också kvar i, älskar den gruppen! Till hösten gick jag bara i Feminine Vibe eftersom den andra gruppen inte var något för mig egentligen.

2009
Idag är jag inne på mitt tredje år i Feminine Vibe och det känns jättekul. Jag går också i en grupp som heter Ultimate Vibe som är typ samma sak, jag vet faktiskt inte vad skillnaden är.

Länkar till dansvideos:
Våren 08
http://www.youtube.com/watch?v=xz0vkS-ErNQ
http://www.youtube.com/watch?v=Dn8QHuMkUDw
http://www.youtube.com/watch?v=t3pD2bovj30

Höst 08
http://www.youtube.com/watch?v=jg5MeUG6R2U
http://www.dailymotion.com/video/x80mui_feminine-vibe_music

Jag tror jag har postat alla videos förut så dem ligger antagligen under kategorin dans men nu är dem samlade här iaf.

Kommentarer
Postat av: Alexlyndra

Yoo! Jag blev precis nominerad av en tjej som gör egna lack och jag vill nominera dig, Eva! Kika är http://alexlyndra.blogg.se/2009/february/triple-award.html

2009-02-16 @ 20:16:07
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: MiNi

Oh, tack vad snällt =D

2009-02-17 @ 13:09:33
URL: http://stiiina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS via nybloggat.se