Sugmärken.

Datum 2008-06-29 Klockslag 23:36:19

För några veckor sen kom brodern hem med något som liknade sugmärken på halsen. Jag vet dock att det inte var det eftersom det hade varit en taskig match den dagen. Alla var på honom på söndagmiddagen och jag var där och försvarade. Det var ju faktiskt inte sugmärken!

Igår så hade han likadana märken igen samt andra märken på bröst, mage och rygg. Det här var också skador från senaste matchen men(!) jag hade faktiskt sett den matchen och märkena på halsen fick han inte då. Vi pratade lite om det stora märkena på kroppen och sen frågade jag; men du, det där på halsen det är ju inte från matchen? Då tittade han bara lite busigt på mig och sa; det behöver vi inte prata om..


Lillpojken, han är en riktig vilding.



Och där tackar jag för mig, mer bilder och kanske lite textinlägg kommer imorgon.
Pöss

Mumma

Datum 2008-06-29 Klockslag 23:33:39

Vi pratade recept häromdan, bl.a. Pasta Carbonara, och då blev jag sugen på det.. Det blev väldans gott må jag säga.


Jag kom och tänka på en sak.. När jag sitter och pillar med bilder i ps så vill jag visa dom så fort jag är färdig. Det är därför bloggen blir bildattackerad emellanåt, när jag har redigerat bilder. Men jag borde hålla lite på mig själv och portionera ut dom lite då och då så ni slipper långa dagar utan uppdateringar.

Första bilden på Angie

Datum 2008-06-29 Klockslag 22:52:01

Första "uppstyrda" plåtningen blev med min käre vän Angelica. Första gången som hon står framför kameran som "modell" också. Första gången jag sminkade någon annan än mig själv också. Mycket för första gången idag. Och det gick helt ok måste jag säga. Det finns lite grejer att bättra till nästa gång men vi fick till några bilder iaf =)

Konstruktiv kritik uppskattas!

Angies plåtning!

Datum 2008-06-29 Klockslag 19:39:56

Det var lite trögt i början ;)

Bloggen som folk besöker även fast den inte uppdateras..

Datum 2008-06-29 Klockslag 19:21:38
Ja, så är det faktiskt.. och det är ju kul tycker jag =)

Vad har hänt sen sist då? I korta drag, jag har myst på landet med, pappa, bröderna och Nan. Jag har fått mina nagellack på posten och målat massor. Grillat har jag också gjort. Och idag så har jag haft lite fotosession med min söta vän Angie. Kommer bilder snart, typ alldeles alldeles strax ;)

Ska slänga in en del bilder i dagarna som kommer, på Angie, mina nagelkonstverk ;) och lite mat..

Livlöst hopp..

Datum 2008-06-19 Klockslag 23:19:31
Nu känns livet sådär lagom hopplöst. Kom hem för en timma sen (har jobbat på sommarverket) och satte mig på balkongen och filosoferade. Nu börjar sommarlovet på riktigt och det känns inte alls kul! Iaf inte nu men jag hoppas att det kommer göra det.
Två månader utan skolan och klasskompisar och utan gården/my second family! Jag blev sjukt depp. och jag är hungrig och trött och känner mig ensam. Blääääh! Det jobbigaste är alla man inte kommer att träffa. Jag har sån separationsångest. Danshelger, festivaler, resor... Alla tillfällen man laddar inför och sen bara tar dom slut och det känns så tomt. Jag hatar den känslan.
Ovanpå det här så har jag nu fått reda på att min underbara kompis, Jespers mamma har gått bort. Då börjar jag gråta. Det är så sjukt hemskt! R.I.P. Ia och allt stöd till Jespers och hans familj!



Värsta deppinlägget men så blir det ibland..

Kom och häng på Sommarverket!

Datum 2008-06-15 Klockslag 13:40:40

De flesta av er vet nog (men inte alla) att jag hänger mycket på den fritidsgård som ligger 2 minuter från familjens lilla lya. Det känns så himla mycket bättre att sitta där och låta tiden rinna iväg än att sitta hemma själv och inte göra någonting (eller sitta fastklistrad vid datorn, vilket iofs är samma sak).


När jag inte har tid och säger att jag ska "jobba" så är det något som har med gården att göra. Oftast något av alla dessa musikevenemang som de håller i. Jag har så himla kul. Jag tycker verkligen om det jobbgänget och dom är värda att nämnas


Ronnie
Castanas
Henrik

Daniel
Patrik

Dejan
Erik

Keso
Stina
Johanna
Johanna
Jessie
Oscar
Amanda
Jag sjäv ;)
Walle
Edvin
Ellen
Ylva
Tappe
Jonas
Sofia
Erik
Patric

En del är med mer en del mindre, dom i fetstil är alltid med. Jag kan ha fel men det känns så ;P


Måndag till torsdag nästa vecka ska jag vara caféansvarig på sommarverket. Caféansvarig, det ni! Då får ni komma ich hänga lite. Sommarverket är alltså på elverket här på Lidingö och har öppet mellan 15-22.
Sitt och chilla, käka lite nybakta muffins eller kanske lira lite gura. Det är bara nästa vecka så passa på ;)

Exklusiv dansvideo!

Datum 2008-06-14 Klockslag 12:27:53

Tjoho, här kommer andra videon från dansen! Det är rätt taskig kvalité och slutet när vi kommer in igen är inte med.. men men, jag vet att det är en del som velat se. Det är ju bättre än inget. Kan nog fixa en bättre version sen, vi får se.


Jag står längst bak till höger.

Video från dansuppvisningen!

Datum 2008-06-13 Klockslag 00:33:41

Här är en video från dansuppvisningen för två veckor sen. Jag står på bakre raden längst till vänster..


Det händer grejor nu ska ni veta. Jag och Amanda håller på och fiffilurar på lite grejor till bloggen men det är inte helt bestämt än. Vi får se hur det blir med det. Jag ska hålla er uppdaterade ;)

Hopp i säng nu, ska upp tidigt och följa med på brorsans skolavslutning imorrn.


Pöss

Celinas blogg!!

Datum 2008-06-12 Klockslag 22:31:17
Checka bloggen

Nya kläder?

Datum 2008-06-10 Klockslag 19:17:34

Min käre mor är en flitig ensamstående mamma som tvättar och lagar mat. Hon hänger och viker tvätten och delar upp tvätten i fina små högar, en till mig, en till brodern och en till henne själv.

Ibland, mest nu de senaste veckorna så hamnar det för mig okända plagg i min tvätthög. Jag vrider och vänder på dom men jag känner inte igen dom. Då går jag till mamma och frågar om det kanske inte är hennes, för ibland blir det ju fel men ibland så vet varken jag eller hon vart kläderna kommer ifrån. 
Nu senast låg det ett par svarta hipsters i min tvätthög som jag aldrig sett förut. Det är väl mammas tänkte jag men så kom jag på att dom är alldeles för små både för mig och för mamma. Nämen vad trevligt! Då tillhör dom någon av brorsan alla hemsläp. Han är 14, bara så alla vet ;)

Gick hon hem utan trosor?!


Det springer så mycket folk här (läs tjejer) och glömmer saker hela tiden så jag tror jag ska införskaffa en upphittade-saker -låda och ställa i hallen.

Dagens ungdomar..

Jonas (läs djounääs)

Datum 2008-06-08 Klockslag 01:18:41

Gjorde om en bild på Jonas och jag är riktigt nöjd!

Vad tycker ni? Jag vill ha konstruktiv kritik! Så jag vet hur jag kan göra nästa gång.

Ibland tycker man om sig själv lite mer än vanligt ;)

Datum 2008-06-08 Klockslag 00:58:11

Pillade ihop den här bilden för ett tag sen. Från samma serie som den stora bilden i headern..

Dagen efter

Datum 2008-06-08 Klockslag 00:53:22

Alla kanske inte vet men det här är min officiella bakismat. Så jeefla gott.
Åkte hem från klassfesten, som höll till hos Johannas moster (tackar tackar) i spånga, runt nio (torsdag morgon) och var hemma strax efter tio och det första jag gjorde var att köpa min pasta #12 ;P
Ett stort glas mjölk är det enda rätta till denna maträtt, något annat vore jordens undergång!

Bilder från klassfesten kommer inom kort

Jag myser med bollar ;)

Datum 2008-06-08 Klockslag 00:37:19
Känsliga läsare varnas!

Alla vet vad slem är och att det kan bli lite mycket av det när man är förkyld/sjuk. Alla vet vad blod är och vet att man kan börja blöda om man råkar skära sig med en kniv. De flesta har hört talas om att man kan hosta blod, rent blod.

Sen har vi något som alla kanske inte är bekanta med: Slembollar som är helt röda av blod. Yupp, det hostade jag upp igår, två stycken. Om jag hade spottat ut dom i ett mått skulle en slemboll nästan fyllt en hel matsked. Konsistensen är liksom vanligt slem mjukt och slemmigt men kompakt så att det blir en klump.

Jag och mina slembollar hade minst sagt mysigt tillsammans igår ;)

Jag är sjuk. Ont i huvudet och halsen, varm, täppt i näsan och vill inte äta.
Inte nog med det, släng på mens och mensvärk på det också! Grym mensvärk, inte sån man kan ha en gång i månaden utan den smärtan gånger 100!




Skrev det här tidigare idag men det kom tydligen aldrig upp så jag publicerar det nu igen..
Har en och annan bild att visa upp sen men jag har lite anant att fixa först.

Pöss sålänge

Ipod Classic black 80gb

Datum 2008-06-06 Klockslag 09:01:55


*muumsii* Jag är jättenöjd! Har laddat in all min musik och fem filmer och än så länge bara bilder från klassfesten i onsdags. Jag vill äta den, den e så fin och gosig ;)
Jag köpte den i onsdags för födelsedagspengar. Så jag blev inte fattigare ;P

Det är sommarlov nu (iaf för en del)! Det betyder att jag har mycket tid över till... jaa, allt. Så idag tänkte jag pilla ihop en del bloggar, då det är många som väntat länge. Skäms på mig
RSS via nybloggat.se