Funkiga rocknaglar

Datum 2009-05-30 Klockslag 08:33:56

Fredagen innan Lidingö Rock finalen var jag och tjuvkikade på crew-tröjorna för att se om man kunde matcha naglarna och jag hittade två lack som passade riktigt bra faktiskt. Det gröna lacket är Chg Tree Hugger och det rosa är Chg Caribbean Temptation. Prickarna är gjorda med ett svart och ett vitt lack och dottingtool.
Jag hann inte måla naglarna på fredagen eller på lördag morgon så jag tog en rast och gick ut för att måla naglarna, det är därför det är lite slarvigt på vissa naglar.
Det var verkligen jättesvårt att få färgerna att bli rätt på tröjan, de ska iaf vara mer som färgerna på lacken.
Alla bilder är tagna inomhus med blixt.




Nu måste jag kila iväg om jag ska hinna till Vasateatern i tid. Genrep och två shower idag, wish me luck! =D

Lidingö Rock

Datum 2009-05-28 Klockslag 02:20:10
Äntligen har jag lyft på arslet (fast egentligen har jag ju sjunkit ihop framför datorn..) och laddat upp de få bilder jag tog på Lidingö Rock.


Oscar var inte beredd.


Johanna busar i cafét.


Kesoo fixar musiken.


Tomas spelar vackert och Amanda vill inte var med på bild.


De stora pojkarna fixar ljud och ljus.


Danne och Sebbe riggar ljus.


Fotat uppifrån garderoben.


Henke spelar trummor. Filmade en liten snutt, kolla nedanför.


Han är vänsterhänt och trummorna är uppsatta för högerhänta, visst är han duktig?


Henke och Sebbe busar.


Tre filmkillar heelt inne i sina kameror.


Sebbe, Edvin och Tomas kom stolt och visade upp sin nya stil =)


Det är mycket musik, mycket bus och underbara människor. Det kan inte bli bättre.

Stress och underbar musik!

Datum 2009-05-25 Klockslag 16:10:55
Som jag skrev igår så skulle denna vecka bli j*vligt stressig men jag måste säga att den ändå började rätt okej.
Jag orkade inte stressa till skolan imorse, trött som jag var, så jag kom en halvtimme sent men där fanns ingen lärare. Skönt. Klockan tio tittade jag på dramagruppens uppspel av Mamma Mia, de var mycket duktiga. Efter det slutade jag då jag inte hade något i Svenska eller Psykologi!
Sen jag kom hem har jag hunnit skriva mitt tal och tränat det så jag kan det. Jag har också fixat min redovisning i ämnena Natur & Friluftsliv och Naturkunskap. I'm good!

Det är massa kul som händer ikväll men jag har börjat insé att jag inte hinner med det. Det blir träning för hela slanten. Dansen drar igång 18.30 (tror jag..) och håller på tills allting sitter ordentligt. Fram till dess ska jag ta det jäkligt lugnt och få i mig en ordentlig middag.

JAAAAAAAAAAAAAAA!!! Ellen hittade precis låten jag letat som en galning efter!


SMK - Blod och Knark i Skog och Mark

Nya örhängen

Datum 2009-05-25 Klockslag 01:31:57
Veckan som kommer blir den stressigaste av veckorna som varit. Det är därför jag sitter uppe så länge nu, jag vill inte gå och lägga mig för att sen vakna upp till den hemska veckan. Jaja, oavsett om jag sover eller inte så är det dags om några timmar och det är det nog bäst om jag fått mig lite sömn.
Jag tänkte slänga upp bilder på mina nyshoppade örhängen innan jag stängde av datorn. Ganska många blev det, fyra par från Indiska och fyra par från H&M. Priserna låg mellan 30-50 kr, billigt och bra.


[Bilderna är klickbara]

Gonatt!

Tjejmässe-naglar

Datum 2009-05-23 Klockslag 18:20:03

Tyckte rosa skulle passa bra till den rosa tjejmässan. En funky french med Chg Shocking Pink. Gjorde kanten sné och något vågig. Prickarna är gjorde med något svart och vitt lack och dotting tool. Lite slarvigt då jag gjorde det lite snabbt på tjejmässan men wtf, tycker det blev bra.

Bilderna är klickbara:



Fick två MUS-lack av Amanda och Henke. De hade fått dem i Goodiebags på mässan. Jag fick två ögonskuggor också, ska leta fram dem och visa senare.

Lila frankenlack

Datum 2009-05-21 Klockslag 16:36:47
För någon vecka sen gjorde jag mitt första frankenlack.
Jag hade en liten flaska med genomskinligt lack från depend som jag aldrig skulle använda igen. Plockade fram lite lösa mineralskuggor och kom fram till att jag ville göra ett lila lack. Jag började med färgen Pizzazz från
MAD men det blev lite för blått så jag hade i lite utav Big Apple också från MAD. Jag tyckte lacket blev lite tråkigt och då hade jag i en av Barry Ms Dazzle Dust (kan inte se vad den heter), som har massa ljuslila skimmer.
Jag blev riktigt nöjd med färgen men konsistensen är jättedålig nu. Skuggorna har lagt sig i botten och det går inte att skaka runt dem. Jag ska försöka hitta såna små metallkulor som finns i nagellack man köper. Det blir nog lättare att skaka runt skuggorna med dem.

Bilderna är klickbara som vanligt.


Fönster:


Blixt:


Såhär såg det ut, när jag lekt färdigt:



Har ni något nagellack som liknar det här?

Bilder från campingen

Datum 2009-05-21 Klockslag 13:20:02
Mina bilder från campingen:


Nyvaken. Jag stressade till fel tåg så jag satte mig på en bänk och softade lite. Sekunden efter jag tog denna bild gick jag in i ett spindelnät.. fick det rakt i ansiktet!


Lite fikapaus i vandringen.


Lunchdags och chilltime.


Vi bestämde oss för att leka lite lekar.


Röda vita rosen stopp, Ett två tre rött ljus, Förstenad. Kärt barn har många namn.


Min grupps tävlingsbidrag. Man skulle hitta på ett naturnamn till sin grupp och sen med saker från naturen skriva det så fint/snyggt som möjligt. Vi vann =)
Vi vann en frågesport också, vi var grymma!


När vi vandrade tillbaka till campet gick vi i tre grupper; snabba, långsamma och "naturnjutarna". Här kommer äntligen naturnjutarna, de som hade nyckeln till scoutstugan med allas väskor.


Jennys tält som hon, jag och Angie sov i. Skitsvårt att sätta upp eftersom vi tydligen skulle campa på ett berg. Inte helt lätt att fästa tältpinnar i två centimeters mossa!


Oden gör upp eld.


Andreas som kommer från Norrland täljde en jäkla massa grillpinnar. Senare under kvällen täljde han även ett brännbollsträ men skaftet gick av..


Massa korvar.


Dumma Tessan, Sussie och Amanda berättade inte att jag satte mig precis där dem hade hällt ut deras diskvatten, detta blev resultatet.


Tessan tyckte det var jättekul, det tyckte faktiskt de flesta i klassen så jag bjuder på den ;)


Angie, Oden och Andreas.


Roshna


Jonas grupps pastavatten som återanvändes tre-fyra gånger =P


Jenny tänder stormkök med tändstål.


Musiktävling.


Haha, äntligen maat!


Hajkbananer.


Natten var kall som f*n! Jag sov i tre par strumpor, underställ, tunna mjukisbyxor, tjocka mjukisbyxor, linne, tjocktröja, stoor tjocktröja, vantar, halsduk och två luvor i en sovsäck men jag frös!! Folk snackade typ hela natten så det gick inte att sova. Det gjorde att man inte fick någon ordentlig sömn.


Fransisca gör iordning gruppens frukost.


Nyvakna =)


Lyx med fruktsallad till frukost i skogen.


Mer nyvaket.


Oden och Angie.


Jonas var nog den som sov bäst, trots att han sov under bar himmel bredvid grillplatsen där det alltid var någon vaken och snackade.


"Lunchrast" efter Naturkunskapen.


Mums.


Jag var heeelt slut när jag kom hem men då var det dags att snabbt göra sig av med röklukten och pallra sig till dansen. Jag hängde inte med, var helt borta, svimfärdig.
Ganska rolig tripp men fyfan för kylan och att vara tvungen att "gå i skolan" nästa dag.

Upptagen som Askungen

Datum 2009-05-15 Klockslag 23:59:32
Har citerat askungen hela veckan. Massor att stå i nämligen. Efter det här inlägget är det dags att gå och lägga sig för andra gången ikväll.

Så vad har jag varit upptagen med och hur ser det ut framöver?
Jag har massa i skolan nu och det är mycket med dansen också. Väldigt många olika tider att passa (något jag suger på =P). Kom hem idag från att ha campat med klassen (det ingår i kursen Natur och Friluftsliv). Hann snabbt duscha och fräsha till mig för att åka direkt till dansrep (vilket gick riktigt uselt för mig, helt lost efter en sömlös natt pga kyla). Var förbi en snabbis på Elverket efter dansen, det är ju final i Lidingö Rock imorgon! Så det blir till att jobba där imorgon. På söndag är tanken att jag ska plugga men jag känner på mig att jag kommer hitta något annat, roligare att göra.

Vad kommer hända på bloggen då?
Jo, det ska upp en hel del här. Lite naglar, lite camping, lite shopping, lite smått och gott helt enkelt. Så det finns att plocka ifrån ska bara ta mig orken att knåpa ihop bilder och inlägg =)

Gonatt alla nattugglor

Tomatbus

Datum 2009-05-07 Klockslag 17:23:40
Amanda fotade mina tomater hur länge som helst. Till slut tröttnade jag..


Foto: Amanda

Sminkbilder från Tjejmässan

Datum 2009-05-01 Klockslag 19:33:21


Titta så fint jag gjorde inför gigget på tjejmässan! Jag blev jättenöjd =D
Som bas använde jag concealer, foundation och Dignity från Face. Jag började med att lägga Sephoras ögonskugga Pearl No.01 i inre ögonvrån och blendade den med Desert från Makeupcosmetics som i sin tur är blendad med Paranoid från MAD. Jag använde Makeupcosmetics Magic Copper som highlighter. Lade svart kajal lite lätt under ögat, på med Telescopicmascara och idag fyllde jag faktiskt i ögonbrynen liite.
Jag tyckte inte att ögat var tillräckligt markerat så jag valde att lägga en svart eyeliner från Thailand längs övre fransraden. Något som jag suger på att göra och det fick verkligen bära eller brista. Som tur är gick det otroligt bra, jag kunde lika gärna förstört hela maken.

Måste ju ha med min klassiska "pluta-allt-vad-du-kan-posen" ;)
Och som alltid när det är dags för gigg ska håret tupperas upp, vilket jag har gjort här men det lägger sig direkt =/ Någon som har något bra tips för att få det att hålla längre?


Alla bilder är tagna på balkongen runt tolv, någon bild kan vara tagen med blixt också..
Kolla vad mina blåa ögon framhävdes =)




[Klickbara bilder]

Fyra nyanser av rosa

Datum 2009-05-01 Klockslag 18:16:56


Känns som att jag aldrig blir nöjd med mina nageldesigner längre =/ Det jag skulle vilja ändra med den här designen är den rosa bakgrundsfärgen, jag skulle låtit nageln vara "naken". Det rosa sträcket som delar nageln på mitten skulle jag skippat eller vinklat annorlunda. Annars tycker jag att det blev snyggt.

Nagellack:
Rosa i bakgrunden:  Chg Pure Elegance
Mörkrosa/röd:  Cover Girl Fabulous Fuchsia
Ljusrosa:  Misa Fleeting Hibiscus
Svart:  Chg Liquid Leather
Nail art:  Art Club Malmsy och White

Jag lyckades slå av en bit av vänstra tummnageln, det är därför den är sné. Jag vet inte varför jag inte målade högra tummen.. Det blev två lager av Pure Elegance istället.
De tre sista bilderna är tagna vid fönster dem andra två är tagna med blixt.


[Klickbara bilder]

Nya videos

Datum 2009-05-01 Klockslag 13:15:39
Jag har uppdaterat inlägget om popteatern med lite nya videos.
Tremblebee, Pat Thomas och Lesli.
Kolla in!




Foto: Johanna Hoffman-Bang

http://www.lesli.se/images_hires/press14.jpg
Foto: Valerie Toumayan
RSS via nybloggat.se