Värsta coola mp3-spelaren!

Datum 2008-12-31 Klockslag 13:24:39
Fixar en bloggdesign till en tjej som vill ha en såndär mp3-spelare som man kan ha i menyn på bloggen. Jag har inte kollat upp hur det funkar tidigare så jag gjorde det nu, lite roligt faktiskt ;)
Här är min, med musik som min käre kusin har tipsat mig om.


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com

 

 

Update:
Jag har ändrat i koden så man hör ingen musik, nu slipper man scrolla ned och pausa om man inte vill lyssna. Jag vet själv hur jag stör mig på sidor som spelar upp ljud som man inte vet var man kan stänga av.

Söndagmiddag

Datum 2008-12-21 Klockslag 20:19:20
Nu när det är lov kan man ju vara uppe hur länge som helst utan att känna att man "måste" sova. Det tar jag vara på. Jag gick och la mig klockan sex imorse och gick upp runt två-tre. Så den här dagen har gått snabbt.
Jag kom precis hem från söndagmiddagen hos morfar. Bästa på länge! Himla trevlig stämning ikväll. Emmeli (kusin) som är hemma från New York var med, henne har vi saknat.
Väldigt, väldigt bra kväll ikväll. Svårt att förklara varför och hur bra kvällen var, men om man säger som så att jag fortfarande sitter och ler ensam inne på mitt rum så kanske ni förstår att den var riktigt bra ;)

Nailart penslar!

Datum 2008-12-18 Klockslag 14:17:20
set of 15 nail art design painting pens polish brushes
Det plingade just på dörren, det var brevbäraren som inte fick in ett prev i inkastet =D
Sådana brev är alltid till mig. Det var mitt kit med nailart penslar som jag köpt på ebay! Wohoo! Hela vägen från Hong Kong och hem till mig. 15 stycken är det, små, stora, korta, långa, smala, tjocka. Nu vill ju jag testa massa grejor men det hinner jag inte. Jag måste nämligen göra mig i ordning för att åka in till stan för lite julshopping.

Pöss!

Nagelpriset

Datum 2008-12-18 Klockslag 14:04:14
Tack för alla grattis!

Det jag vann var lite nageltjohej.
Jag har försökt hitta bilder på liknande grejer.
http://www.sinfon-nails.com/acrylic%20rhinestone%20wheel%20packing.jpg
Ett sånt här hjul med olika färg och form på rhinestones (svensk översättning?)

Assorted colours flower gems
Jag kommer få lite blandade färger utav stjärn och blomformade gems.

http://di1.shopping.com/images1/pi/18/4e/36/58390634-177x150-0-0_.jpg
Dålig bild men det är iaf ett litet kit med rhinestones och gems.


Till sist tre nailart lack från L.A. Colors. Svart, vit och silverglitter.

Bilder lånade från:
sinfon-nails.com
ebay.com
shopping.com
lacolors.com


Jag har varit sugen på att testa gems och rhinestones men inte velat lägga pengar på det så det passar jättebra att jag får massa sånt gratis nu.

Lite självgod

Datum 2008-12-17 Klockslag 00:39:42
Lite till. Jag är så GLAD! och nöjd och stolt och förvånad och tacksam och supermegaglad!

Jag vann!!

Datum 2008-12-17 Klockslag 00:36:04
Jag är så jävla grym! Så himla stolt och nöjd och jätteglad.
Jag visade ju två
nagelvideos som jag tävlade med för några dagar sen och jag vann med ena (den med tre designer)! Fattar ni? Lilla jag vann!! Jag vann massa fint nagelgrejs men det är inte det som jag är så glad över. Grejen att jag vann är så himla coolt! Priset är bara som en bonus.

Med denna superkänsla ska jag nu gå och lägga mig.
Gonatt!


ps. jag är grym!

Praktik och Mats

Datum 2008-12-12 Klockslag 18:13:00
Kom hem från praktiken och känner mig så sjukt nere. Det var sista dagen idag. Jag måste hälsa på för barnen är så himla härliga.

Men vet ni vad jag kom och tänka på nu?! Samtalet från Mats. Han jobbar på en av fritidsgårdarna här på Lidingö och vi har träffat varann fyra gånger kanske, i samband med jobb. Jag känner honom inte men jag blir så himla glad när jag ser honom. Så i onsdags var vi på samma föreläsning och då berättade jag det för honom. Han blev självklart jätteglad och tackade men han ringde idag för att tacka igen. Så himla snäll. Det gjorde min dag!


Jag måste verkligen hitta på något nu. Angie bjuder på middag men jag vet inte... Jo för tusan! Ska peppa med musik, dricka och snacks.

Nageltävling

Datum 2008-12-12 Klockslag 12:10:18
Jag har precis vaknat, väldigt skönt att få sova länge. Det är ju luciafirande idag men jag orkade verkligen inte gå upp för det. Så här är det ingen luciakänsla, här spelas soundtracket från Mamma Mia! =)

Jag laddade upp två filmer på youtube här om dagen. Två nagelvideos som jag ska tävla med. Spännande, spännande. Här har ni dem:




Nu måste jag äta och fixa en skoluppgift som måste lämnas in idag.
Ha en bra dag!

Två sommarbilder

Datum 2008-12-08 Klockslag 17:09:43




Jag fortsätter gräva runt i alla mappar.. En bild på lillebror och en på far.

Julbal

Datum 2008-12-08 Klockslag 12:47:39
Jag jobbade på niornas julbal här på Lidingö i lördags. Åkte hemifrån vid lunch och kom hem kvart i två söndag morgon. Lång dag men jag hade kul. Jag hjälpte till att pynta, stod i entrén och städade efteråt. Det blev knappt några bilder men en får ni här..

Tjejerna i ungdomsgruppen som planerat julbalen. Det här är alltså innan balen. Alla var jättefina och det finns massa bilder som jag skulle kunna visa om någon vecka, först då jag får tag på dem.

Nu måste jag käka och sen är det dags för praktik =)

Marmorera nagellacket

Datum 2008-12-07 Klockslag 14:28:37
I senaste nagelpaketet var det ju tre marmoreingspennor med och dem blev Alexandra nyfiken på. Här kommer en video (inte min) om hur man kan använda dem och hur det kan se ut.


Sara på "nails of the day" har ett inlägg om marmorering också, läs det:
http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.5524460

Hälsomål

Datum 2008-12-04 Klockslag 23:18:26
Tänkte bara berätta om lite hälsomål jag satt upp. Det finns naturliga skäl till alla och jag har satt upp dem med hjälp av och tack vare min kinesiolog och min underbara skolsköterska.

Jag ska äta frukost varje dag, helger också.
Jag ska sluta dricka mjölk.
Jag måste äta långsamt och tugga maten ordentligt.
Jag får bara äta/dricka sötsaker(godis, kakor, läsk, saft..) på fredagar och lördagar.
Jag måste stänga av datorn innan 23.00.
Jag måste ligga i säng innan 24.00.
Jag ska stretcha insida vad varje dag.

Och nu är klockan över elva, inte bra.
Gonatt!

ps. Jag har inte druckit mjölk sen förra tisdagen och jag har klarat mig utan sötsaker sen dess också. Jag har ätit frukost näästan varje dag också. I'm making progress!

Nybakt sockerkaka

Datum 2008-12-04 Klockslag 22:19:30
Jag glömde mina nycklar hemma imorse =/ En riktigt dålig dag att glömma nycklarna på. Mor min har jobbat i Malmö, bror fick man inte tag i, varken morbror eller morfar som har extranycklar var hemma, Ellen och Amanda var båda på språng. Var skulle jag ta vägen? Fick tag på en kusin som var hemma så jag hängde där ett tag, fick middag. Sen kom Ellen hem som alltid har en dusch att erbjuda, så där blev det tvätt. Efter det blev det gården och nu har jag precis kommit hem.

Det luktar nybakt sockerkaka i lägenheten, jag vill sååå ha! Jag tänkte dock steka ägg och korv för att sen bege mig ut på en promenad.

Flying Dragon

Datum 2008-12-03 Klockslag 22:04:29

Även de här bilderna är från i somras, första är i skugga och dem två andra i sol. China glaze Flying Dragon är lacket. Ett lättmålat och snabbtorkande lack. Stora glitter i lila och blått, kanske lite rött också. Det behövs ett lager topplack om man ska få det här lacket att glänsa. Förjävligt att få bort. glittret sitter stenhårt. Lite hatkärlek.

Nan spanar insektsliv

Datum 2008-12-03 Klockslag 17:02:07

Fem foton från i somras.
Många foton, många redigerade bilder som den här, som gömmer sig. Man hittar dom när man tar en djupdykning bland alla bildmappar.

Minnet

Datum 2008-12-03 Klockslag 03:26:28
Svammel svammel, inget intressant.

Nej men vafan! Det där minnet, vilket i mitt fall inte existerar, är för jävligt. Jag glömmer bort jätteviktiga grejer! Jag har ju en uppgift som ska in och redovisas imorgon. Har jag gjort den? Näe.
På torsdag är det också något skit som ska vara färdigt.. Jo juste, en analys på en isländsk bok. Jag ser inte poängen i att göra den! Eller jo, gör jag den inte får jag ju IG men jag menar jag kommer aldrig ha nytta av att jag gjort analysen i framtiden!

Och vet ni.. Snart har jag psykologiprov och ett ULS(Utveckling, Livsvillkor och Socialisation)prov också. Inte nog med det, en bokrecension på engelska ska in snart också (jag har inte ens börjat på någon bok..).
Jag är så less på skolan!

Jag har varit trött sen klockan tio men jag vill inte sova, det är tråkigt.. Nu kommer jag snart trilla framlänges på tangentbordet så det är bäst att flytta sig lite åt vänster och lägga sig i sängen.
Gonatt och Pöss!

Copyright

Datum 2008-12-03 Klockslag 01:47:24
Fan vad irriterande. Jag håller på att byta ut alla bilder i bloggen så det står © Eva Carlbark på dem istället för © Stina Dalén. Lite svårt bara när man inte har orginalbilden kvar.. Så nu är det alltså blandat =/ Vad göra?

Har ni något önskemål om vad som ska upp i bloggen så kommentera!
Något ni undrar eller vill veta mer om? Bildönskemål?

En gammal lackning

Datum 2008-12-03 Klockslag 00:30:24

Den här är sen tidigt i somras. Den har bara legat i en mapp på datorn och tråkat. Plockar fram den nu när jag inte orkar skriva om något annat. Färgen är mycket finare på bilderna än irl. Jag tycker det här lacket är skitfult! Det passar inte mig alls. Jag lyckades inte ta någon bild på hur fult det här lacket verkligen är och jag kan inte hitta någon annan som fått den fula färgen på bild heller. Det är ett lömskt lack som ser bra ut på bild och lockar oss nagelmaniacs att köpa det för att sen bli sjukt besvikna.

Jo förresten, i inlägget innan så ser man den fula färgen mycket bättre. Den är inte lika mättad mer gråblå och tråkig.

Min nagelsnurra

Datum 2008-12-01 Klockslag 22:23:55
Här får ni en snurra på det flesta nagellacken jag har:


Chg = China glaze
1. Chg White Out
2. Chg Pure Elegance
3. Misa Fleeting Hibiscus
4. OPI An Affair in Red Square
5. Chg Cowgirl up
6. Chg An Affair to Remember
7. Chg Flying Dragon
8. OPI The "it" Color
9. Chg Platinum Silver
10. Chg Platinum Pearl
11. Chg  Liquid Leather
12. Chg For Audrey
13. Chg Blue Sparrow
14. Chg DV8
15. Chg Turned Up Turquoise
16. OPI Electric Eel
17. Chg Tree Hugger
18. Chg Outta Bounds


[Klicka på bilderna för att se dom stora]

Alla bilderna är fotade med blixt men färgerna stämmer väldigt bra ändå måste jag säga. Alla nagellack är målade med två lager utan överlack.

Trött och hungrig

Datum 2008-12-01 Klockslag 15:42:35
Kom hem från skolan för någon timma sen. Jag har suttit och pillat med den externa hårddisken på 1 tb så jag blir av med lite filmer och så bror min får ta del av min musik.

Nu tänkte jag ta en macka och sen sova middag.
Jag slänger in ett till nagelinlägg innan jag lägger mig för natten.
Pöss!

Vad var det i paketet?

Datum 2008-12-01 Klockslag 01:37:47
Jaa, vad var det i paketet som jag fick hem för två veckor sen? Det ser ni här nedanför.

Angelica och Edde

Datum 2008-12-01 Klockslag 01:31:10

Här har ni dom! When the Stars Go Blue heter låten.

Vill ni se mer så finns det två filmer till
Over My Shoulder
http://www.youtube.com/watch?v=WmOKxIU57fU

Save Tonight
http://www.youtube.com/watch?v=YBa-2p9NCgU

Jag ska ladda upp fler filmer på bl.a. Andreas och Kinky Pigs men det blir en annan gång.

Bajs

Datum 2008-12-01 Klockslag 00:17:06
http://www.all4humor.com/images/files/Big%20Poop.jpg
(sjukt äckliga bilder man får upp när man söker på poo!)
Bajsuppgift! Nu har jag gjort den iaf.
Och nu tänkte jag pilla ihop lite bilder som ska upp här på bloggen. Det blir lite naglar tänkte jag. Jag kan bjuda på lite bilder och filmsnuttar från igår också. Edde och Angelica var så duktiga så!
RSS via nybloggat.se